Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

miedzy nami juz nie jest lepiej, on juz pracoholik calkowity i jest jeszcze nawet gorzej niz bylo, poza tym wydaje mi sie ze po tym wszystkim zrobil sie jeszcze bardziej nerwowy a to juz w ogole przekresla wszystko.no ale w normalnych stosunkach staramy sie zyc i jakos dogadywac no bo mamy naszego malego skarba ktorego oboje(choc kazde inaczej) bardzo kochamy

... mala jest jak swiderek, wszedzie jej pelno musze miec oczy dookola glowy bo nawet lapke wyciaga zeby cos sobie zlapac i scignac ze stolu
, juz kiedys zlapala za kubek z kawa (ktora to miala mnie obudzic), na szczescie kawa juz nie byla goraca
chociaz i tak prawie wszystko wylalo sie na mnie - na szczescie. Jesli chodzi o szafki i dolne szuflady to juz sie poddalam i nie ukladam tam rzeczy , bo za chwile wszystko zmiksowane
i jej zabawki tam kroluja
, chociaz przyznam sie ze i ja mialam podobny sen

no i chodzi juz od dwoch tygodni normalnie bo po sciagnieciu gipsu(30.04) caly czas chodzilismy na basen zeby cwiczyl ta nozke

a wieczorem dostanie Hustwke od tatusie ale bedzie jazda bo ona az kwiczy jak sie buja:-):-) wczoraj sprzatalam i prasowałam do 12 stej
i juz jest balagan

lepiej mi chyba tak no ale moze kiedys sie to zmieni

którego nie mam heeh cale wieki cie nie bylo zaglonadj czesciej i pisz:-):-)z małej to niezla rozrabiara ahhh te kobiety gorsze od facetów

nie chce wydac majatku,bo znam siebie i wiem,ze bede chciala za chwile inne i te zaloze pewnie z 5razy tego lata
Ehhhh...jakie to meczace byc kobitka

I syenk przystojniaczek!I wreszcie uwolniony od balastu z gipsu:-)
;-)

Ahhhhhh.......Dobrze,ze malutka sobie drzemke zrobila to chociaz mam czas odpoczac bo sprzatac to dzis nie sprzatam!O nie!!!
niech sie wali i pali

Wyslalam paczuszke do dziewczynek mojego brata.Tak zadko Im cos kupuje,bo kasy nie mam zeby drogie prezenty wysylac...Ehhh...No i wlozylam w duza koperte pare rzeczy typu stroje kapielowe takie kolorowe byly fajne w Mothercare i jakie stam skarpeteczki i pierdolki....wiecie,dzieci sie uciesza
Ni i ubezpieczylam paczke i poszla..........Listonosz przyniosl awizo...no i moj brat poszedl odebrac to na poczte a tam mowia,ze Oni nigdy tej paczki nie mieli wogole!I jej nie ma i h..j wielki za przeproszeniem

NO kurde!Az mi sie ryczec chce!tak sie cieszylamz,e dziewczynki zaloza od Cioci stroje i sie beda chwalily i ahhhhhhhhhhhhhhhhhh......Tam sie nigdy chyba juz nic nie zmieni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SZOK!