Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Martucha no to gratulacje nie ma to jak na swoim.jak to sie mowi ciasne ale własne.

znow jej zabki ida czy ma jakies nocne spiewy??

)

bo ja sie wykoncze

moje dziecie od pierwszych tyg. swojego zycia przesypialo nocki. Do dzis jak przychodzi godz. 20:00 to wola sam do kapieli, idzie spac i wstaje ok. 8:00 rano
i cale szczescie, bo ja jak nie dospie w nocy to na drugi dzien bez kija nie podchodz ;-)

Rano o 9 wyruszylysmy na spacer w plener, wytarmosilam dziecie po trawie, odwiedzilam kilka sklepow: fajne buciki widzialam za £5 skorzane na paseczki i obcasik ale moje stopki sa jakies takies zdezelowane, ze wygladaly na mnie jak buty mlodszej siostry!Teraz spi...zobaczymy jak dlugo?!
Fakt ze wczoraj sie ze swoja umordowalam na wieczor, ale za to ani razu nie obudzila mnie w nocy... spala jak zabita! A dzis jak nigdy zrobila mi pobudke o 7.30 am Szczerze powiem ze sie porwalam na rowne nogi majac w glowie - butelka... mleko... Juz czuje ze schizy mam 
Jeszcze dziadek tego nie widzial... pewnie bedzie duzo gadania ak przyjdzie z pracy 

tylko ja mam potem problem bo szafy za male hehe 

ale to jeszcze musze pogadac z moim jak to z tymi jego nadgodzinami w weekendy bo jak bedzie mial to pracka koło nosa mi przeleci

a nie raz wywaliła sie na pyszczek heheh

wszystko za krotkie, a jak dlugie, to za szerokie.......jakas taka nie wymiarowa jestem....musze jeszcze do nexta skoczyc moze tam cos sobie wypatrze
ale to dopiero w sobote.

..... teraz znowu pada. A mialam w planach spacerek do parku.
i kupilam dzis babke cytrynowa. Jutro bede piekla 
Jedrek tez wiecznie ma nogi w siniolach
ale jak ja widze co on wyczynia na placu zabaw, to wcale sie nie dziwie, ze ma tyle sincow...