• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Hejka laski
Znowu wpadam jak burza.Dziękujemy bardzo za życzonka wszystkim.
Cały dzien na nogach spedziłam.Urodzinki udane, Kolin zadowolony z prezentów.Rano zadowolony bo był tort i zaspiewalismy mu te happy birthday.
Ja jeszcz emusze sie troche odprezyc przed wyjazdem srodowym.

Pinka az jak załuje ze nie moge wpasc,włąsnie wczoraj w nocy meczylam sie z brwiami.Tak nie lubie sama skubac.Chyba kiedys wybiore sie do Poznania...:-):-):-)

Justynka witaj na forum i pisz jak najczesciej.

zmykam dalej bo jeszcze troche mnie czeka pracki przed spaniem

Papatki

reklama
witam wieczornie, my zabiegani dzis caly dzien i ogolnie znow tak szybko czas mija:-)

syla zmiana fryzurki super sprawa!!mi tez to zawsze poprawialo humor(no i zakupy bo niezly ze mnie zakupocholik:-D:-D),trzymam kciuki i za polepszenie twojego samopoczucia, mysle ze pogoda sie poprawi to tez od razu bedzie lepiej:tak:
a co do tej pogody to ciagle jestem w szoku bo pamietam ta piekna wiosne i lato zeszlego roku:sorry2:nie wiem co sie dzieje ze tak ciagle pada:no::wściekła/y::wściekła/y:mam nadzieje ze niedlugo pogoda wam sie poprawi:tak::tak:

Justynka_24 no tak wlasnie ostatnio zastanawialam sie co sie z toba dzieje, nie pokazywalas sie od dluzszego czasu i szczerze to nawet nie kojarze ze mialas wyjezdzac do uk:rofl2:zabralas plytke bebe lili i zniknelas:-D:-D:-pzart oczywiscie:-p:sorry2:milo ze dolaczacie!!jak pierwsze wrazenia na wyspach?

lece bo maly jeszcze nie spi i wlasnie sie wkreca w zabawe autkami:dry::rofl2: dobranoc i do jutra mamuski!!

Dzień dobry :tak:

I pogoda znów do niczego, chyba jesień idzie... Ale nie zamierzam dziś narzekać :-D

Justynka witamy serdecznie. Pisz co u Ciebie. Jak Ci się Anglia podoba? Byłaś już wcześniej?

Pinka ja też do życia potrzebuję słońca. Nienawidzę jesieni, a tu w Anglii zimy też, bo taka sama jest jak jesień.

Martucha co racja to racja, zmiana fryzury i zakupy to jest to, co kobitki lubią najbardziej. Zakupy póki co u mnie odpadają, bo u nas ostatnio jakoś krucho z kasą, ale fryzjera to sobie fundnę, może w przyszłym tygodniu :-)

Izka super, że urodzinki Kolina udane :-)

Dużo uśmiechu życzę wszystkim mamusiom i ich pociechom! :-D

Ps. Mała-gorzatka coś się nie odzywasz, czyżby mąż przyjechał już do Polski, a Ty wolne sobie wzięłaś? :-D:-D:-D

hejo wszystkim

u mnie pogoda bez zmian:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: a musiala bym isc do miasta na zakupy bo wszystko mi sie prawie pokonczyło,moze przestanie padac po południu to mykne jak nie to poczekam do jutra,moze bedzie lepiej chociaż watpie

Martuchaa- moja mała tez dlugo wczoraj wojowalam dopiero o 22:30 zasnela:rofl2: i o 8;00 rano juz wyspana:laugh2:
Syla- no widzisz my to chyba w ciepłych krajach powinłysmy mieszkac
Gosia- no wlasnie co tam u ciebie jak mała????????
Izka- fajnie ze impra udana ty juz do polski jak ja ci zazdroszcze:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: my teraz w piatek bysmy lecieli no ale przez pracke mojego dopiero za miesiac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam!

Ja dzis nieprzytomna, pol nocki nie spalam, bo maly plakal, ze go nozka boli. Jak masowalam to mowil, ze przestaje bolec..... najprawdopodobniej zaczely mu sie bole wzrostowe :-(:baffled: bidulek moj malutki. Tak mi go bylo szkoda :-(

U mnie dzis kolejny dzien paskudnej pogody..... dopisuje sie do wyjazdu do cieplych krajow... bo juz mam dosc deszczu :baffled:

izka fajnie, ze imprezka udana i ..... fajnie Ci, ze jutro lecisz do PL :tak:

Justynka witaj! Ja tez od niedawna na obczyznie, bo od maja.

Co do zakupow i poprawy humoru.... ja to chyba jakas nienormalna jestem, ale ja nie cierpie zakupow robic. Jak mam lazic po sklepach i czegos szukac to mnie cos trafia :baffled::szok: najlepsze zakupy mam wtedy jak przez przypadek wpadam w sklepie na cos fajnego :tak: i radoche mam nieziemska :tak:

Musze isc do sklepu po polski chleb, bo tutejszego papierowego, to Jedrek nie ruszy :baffled:

Hejka kochane ja znowu pol dnia na zakupach.Teraz zaczynam zbierac wszystko na jedna kupke i wielkie pakowanie.
Pewnie w Pl tez bede zadko zagladała,Wiec zycze ładnej pogody,zdrowka i usmiechu.|I piszcie zeby bylo co czytac.
Buziaki i pozdrowienia pa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry