Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
szkoda Pinka, że nie mieszkasz gdzieś blisko mnie, bo ja jakoś tym angielskim fryzjerom nigdy nie wierzę, choć czasem chodzę obcinać włosy do Toni & Guy, a tak to za każdym razem jak jestem w Polsce to idę do mojego ulubionego fryzjera. Ostatnim razem tylko nie dałam rady przez tą alergię moją :-(

takze to moj temat i klimat hehe
:-)

Po prostu muszę chyba coś zmienić i na początek zacznę chyba od fryzury :-) Zawsze noszę długie lub półdługie włosy, myślę o tym czy by nie ściąć je krócej, tak za ucho ;-)
Mieszkać bym tam nie chciała, ale zwiedzać to bardzo chętnie...

;-)
)a teraz mam nadziejé ze i tutaj bedziemy przyjéte..pozdrowionka dla wszystkich Dzieciaczków i ich mamusiekNajlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka, smutków małych jak biedronka i szczęścia wielkiego jak smok!
sto lat sto lat dla Kolina!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
Witajcie wszystkie Mamuski!!!W sobote przylecialam z mojá córciá do UK do mojego méza do Londynu.Na forum jestem juz jakis czas zalogowana ale do tej pory rozmawialam tylko z polskimi mamuskami...(wyjátkiem byla Martucha którá bardzo serdecznie witam poniewaz mialysmy juz okazje sobie porozmawiac na stronach styczniowych mamusiek-serdeczne pozdrowionka dla Nikolaska i jego Mamuni;-)
)a teraz mam nadziejé ze i tutaj bedziemy przyjéte..pozdrowionka dla wszystkich Dzieciaczków i ich mamusiek

stwierdziłam ze dwojka takich w domu i mnie nie ma 
zameczona na smierc