reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Iza plakal strasznie.przytulilam go do siebie a on mnie tak kopal w brzuch z bolu ze myslalam ze nie wyrobie:no:tak mi go szkoda bylo:no:biedny moj:baffled:dzis jest juz dobrze ale chyba go jeszcz etroche boli bo sie lapie no i sine jest troche:sorry:
Ewelina przyznali mi 60.50 platne co 2 tyg a od 8 kwietnia 64.30 na tydz:tak:podnosza:tak:no i na pol roku bo tylko moga na moje oplacane ubezpieczenie czy jakos tak:baffled:dobre tyle:tak:chyba ten gosc nie decydowal:no:na moje szczescie:-)
teraz mam sie odchaczyc 14go:tak:
my dzis bylismy dluuugo na spacerze:tak:Konradek pobiegal sobie w parku:ta:teraz idziemy na chwilke na podworko:-)papa

reklama
Ewelina przyznali mi 60.50 platne co 2 tyg a od 8 kwietnia 64.30 na tydz:tak:podnosza:tak:no i na pol roku bo tylko moga na moje oplacane ubezpieczenie czy jakos tak:baffled:dobre tyle:tak:chyba ten gosc nie decydowal:no:na moje szczescie:-)
teraz mam sie odchaczyc 14go:tak:
my dzis bylismy dluuugo na spacerze:tak:Konradek pobiegal sobie w parku:ta:teraz idziemy na chwilke na podworko:-)papa
Dobre i tyle:tak::tak:
A zeby starac sie o Ja trzebna wczesniej pracowac ???czy wystarczy byc zarajetrowanym w agencjach ???:eek:

Wspolczuje tego uszka , Moja Blanka nie raz uderzyla sie w kacik uszka :-(i miala siniaka :confused2::-(

A gdzie reszta kobietek?
Moja juz wykapana po nocy i spi :-( odpoczywa

Czesc dziewczyny wlasnie znalazlam ten watek tez mieszkam w UK jestem w 8 tyg ciazy pracuje w fabryce i uwazam jak tylko sie da zeby nic dzidzi nie zaszkodzic pracodawca juz wie od dawna ale wczoraj dostalam w plecy facet przewozil palete i uderzyl w taki skip o ktory sie opieralam a ten uderzyl we mnie strasznie sie teraz boje czy nic sie malenstwu nie stalo pierwsza wizyte z polozna mam 15 kwietnia nawet nie wiem czy bede miala wtedy skan umieram ze starchu czy taki wstrzas mogl cos zaszkodzic? boje sie strasznie:unsure:

Czesc dziewczyny wlasnie znalazlam ten watek tez mieszkam w UK jestem w 8 tyg ciazy pracuje w fabryce i uwazam jak tylko sie da zeby nic dzidzi nie zaszkodzic pracodawca juz wie od dawna ale wczoraj dostalam w plecy facet przewozil palete i uderzyl w taki skip o ktory sie opieralam a ten uderzyl we mnie strasznie sie teraz boje czy nic sie malenstwu nie stalo pierwsza wizyte z polozna mam 15 kwietnia nawet nie wiem czy bede miala wtedy skan umieram ze starchu czy taki wstrzas mogl cos zaszkodzic? boje sie strasznie:unsure:
Czesc Weri widzialam Cie juz wczoraj na jakims watku :tak:
Jak sie czujesz?pisz pisz do nas gdzie mieszkasZ? jakie miasto?
Nie wiem czy cos Ci sie stalo czy nie :sorry:jesli cos bedzie nie tak to napewno to zauwazysz , bedziesz krwawic itp:-(
Ale mam nadzieje ze nic ci nie ejst , a kiedy byl ten wypadek ?
scana sie przewaznie nie ma odrazu:no::eek: dopiero po 2 tyg od wizyty u midwife:tak:
pozdrowionka:rofl2:

Ewelina to zasilek dla bezrobotnych:tak:ja zostalam zwolniona a Ty prawnie pracujesz:sorry:ale nie jestem pewna:no:ale powinnas starac sie o working tax:tak:jesli zadko pracujesz to masz male dochody,nie powinno byc problemu:tak:

Weri witaj na forum:-)gratuluje fasolki:tak:co do upadku to musisz uwazac na siebie teraz bardziej niz zwykle:sorry:ludzie sa nieostrozni:no:niestety nic nie zrobisz narazie,musisz czekac i oby nic sie nie dzialo:sorry:jesli zle bedziesz sie czula to lec do szpitala i wyjasnij sytuacje z pracy:nerd:oni uwazaja ze na poczatku ciaza musi sama sie utrzymac,nie pomagaja w utrzymaniu niczym:angry:sama mialam ten problem ale mama przyslala mi z PL progesteron bo tu nie daja:no:uwazaj poprostu,unikaj takich sytuacji.Musisz sama zadbac o Siebie bo oni nie pomoga no chyba ze juz w zaawansowanej ciazy:tak:wiem ze to brzmi strasznie ale taka prawda:baffled:
pusto tutaj ostatnio naprawde.OKI lece sie wykapac bo po solarium jestm i cos mnie wszystko gryzie:baffled:

reklama
Czesc dziewczyny :-)
Mamusia Blaneczki- my wlasnie jestesmy po 6 dniach biegunki i wymiotow... Cos jest w powietrzu. Nie drecz sie, ze to ty dalas cos nieswierzego dziecku, to jakis wirus. Byla goraczka tak samo jak u was, wymioty, no a potem ta biegunka tak dlugo.... Dzis dopiero przeszlo.

Kwiateczek- Oliwier z kolei przygryzl sobie nie tak dawno warge i tez jak zobaczylam ta krew, to prawie mldec mialam.... zwlaszcza, ze myslalam, ze zabek wybil...na szczescie nie, ale dobrze wiem, jaki to strach....

Iza- fajnie, ze juz po wszystkim...:tak: A jak chlopaki?

Weri witaj! Musisz teraz uwaznie wszystko obserwowac,np krwawienia itp... oby wszystko bylo dobrze....

Pinka- ja tez mialam z dziaslem to co Ty, okropnosc, wspolczuje.... na samo wspomnienie przechodza mnie ciarki....

Do góry