Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. Mysle, ze to by wczesniej dalo znac o sobie, a nie teaz! No, ale lekarz mowi, ze nietolerancja i inne alergie moga sie ujawnic w kazdej chwili.... Ale ja jakos puki co nie dowierzam im... A jagody to nawet dosc wczesnie chyba mozna podawac, cos kolo 6 miesiaca....
Ale moj i tak nie lubi....

moze cos zrobia,powiedz ze jest bardzo oslabiona itd....
mylalam raczej o swierzych ale chyba tez mozna

Ltroche pozno....ale moze sie przydaja jeszcze
Konrad zaczal sie dzis lekko smarkac,chyba po wczorajszym spacerze
tak bylo cieplo ze rozebralam go troche i mam efekt:baffleD:co bedzie w nocy
zreszta kazda i tak jest nieprzespana
Ewelina zapytam sie obym tylko nie zapomniala bo mam 100 pytan do....sama
mysle jednak ze lekarz aodwiedz tez i powiedz wszystko co sie dizeje a nawet wiecejmoze cos zrobia,powiedz ze jest bardzo oslabiona itd....
Syla,Alex wiem ze mozna dawac takie sloiczkowemylalam raczej o swierzych ale chyba tez mozna
można, można :-) właśnie świeże Oliwka lubi...
ja wiem dokladnie jak tu traktuja zagrozona ciaze 4 miesiace temu moja siostra poronila jak tracila swojego aniolka nie chcieli jej nawet do szpitala wziasc w koncu zerwalam sie z pracy zawiozlam ja do szpitala i siedzialam z nia az ja przyjma tam czekalysmy okolo godziny tam ja lekarka 'wyczyscila' na zywca bez badania czegokolwiek a potem mnie zawolaly zeby ja umyc i pomoc dopiero jak mi zemdlala na podloge z utraty krwi zajeli sie nia tzn zrobili skan i zmierzyli cisnienie
polezala z 2 dni w szpitalu i wypisali ja do domu to bylo najgorsze przezycie w moim zyciu!

ja bylam w podobnej sytuacji i wzielam z Polski sobie progetseron,tutaj nie daja
ale jest jeszcze ten krwiak wiec musi byc jakis normalny lekarz
nie mysl zle tylko pozytywnie a zobaczysz ze bedzie dobrzetak:
i narazie jest OK
ejjjj jaki smrod laski mowie wam nigdy czegos takiego nie czulam jakby jej cos zgnilo

sorry ale kurde