reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Pinka suknia sliczna:tak:tez czekam na zdjecia:-)boisz sie juz troche???co do nocek to juz nawet nie marze:no:
Iza on nie pije od poczatku,latam tylko z butelka a w calym finale wylewam:affled:czekam na te HV a jak nie pomoze to jade chyba do Londynu albo Polski:baffled:
Ewelina ja Ci nie pomoge:no:nawet nie wiem co to lakcid:no:smecte bede mial jutro juz w Pl sklepie:tak:jutro otwarcie obok mnie:-)

co do swiat to G znowu w balona zrobili,nastepny weekend pracuje:angry::angry:co roku to samo,sniadanie sama jem:no:
jeszcze nie myslalam o nich do dzis,to za tydz:szok::szok:nie mam nic,nie posprzatane,zreszta sama bede:baffled:mam dosc juz wszystkiego:no:pojechalabym do domu ale teraz w JC musze sie odchaczac:baffled:

reklama
Ewelina ja Ci nie pomoge:no:nawet nie wiem co to lakcid:no:smecte bede mial jutro juz w Pl sklepie:tak:jutro otwarcie obok mnie:-)
Lakcid to sa sztuczne bakterie mlekowe daje sie to przy antybiotykoterapii, biegunki itp:tak:
Ja musze sciagac z Pl:sorry:
Wspolczuje z piciem a moze jakis fajny kubek a moze jakis dobry soczek ?a mzoe mu pokazesz i go nauczysz w jakis fajny sposob:tak:moze bajka ksiazeczka pomzoe? jakas?:tak:

Ja swiat nie obchodze to mam o tyle dobrze:-D:-D

Hejka :happy:
Moja mala niby lepiej a jednak nadal ma co z tym brzuszkiem bo po poludniu zwymiotowala ranny posilek:sorry::-(
Mowie Wam juz mam dosc...podalam jej teraz smecte :tak:mam 2 saszetki ale zawsze cos:tak:.przez strzykawke jej daje:sorry:
Pogoda piekna ..a my w domu:-:)-(
a moge jej podac lakcid?????

ten lakcid to chyba takie coś jak acidolac :confused: takie dobre bakterie... ja właśnie podawałam acidolac, więc może podaj Blance, może jej to pomoże, nie powinno zaszkodzić.

My byliśmy dziś w konsulacie. W sumie kolejki jako takiej nie było, ale i tak załatwianie wszystkiego zajęło nam prawie 2 godziny. Złożyliśmy wniosek o paszport tymczasowy, babka powiedziała nam, że po raz ostatni o taki paszport możemy się ubiegać. Później niby o pięcioletni i wtedy dziecko musi mieć już PESEL, ale póki co pracują nad nową ustawą i zasady wydawania paszportów dzieciom do lat 5 mają się zmienić :confused: Paszport wydadzą nam dopiero 27go maja :-( a ja chciałam do Polski lecieć 17go. No cóż...

Pinka suknia śliczna. A kiedy to weselicho? Bo zapomniałam?

Gosia to super, że mała już zdrowa, oby tak już zostało. Co do nocki, to współczuję, my też dziś nie mieliśmy łatwej nocki :-(

Izka ferie, to chyba fajnie co?

Witam:-)
Ewelina ja juz probowalam wszystkiego:no:on jak widzi butelke od picia,kubek itp to zaciska usta,odwraca glowe itd:no:daje mu teraz plantex i o dziwo dzis cos tam zaczal pic:sorry:juz wypil 20ml:sorry:zobaczymy pozniej:tak:i bedziemy obserwowac przez kolejne dni czy cos pomaga na brzuszek bo jak narazie nocki bez zmian:baffled:

Syla ja wyrobilam dowod malemu w PL ,upowaznilismy moja mame do wszystkiego i ona juz zalatwiala reszte,ale ,musicie razem podpisac wszystkie papiery:tak:teraz mam zglowy wyjazdy do Londynu czy Manchesteru:tak:mam go na 5lat:-)

lece,sprzatanie, itd a jeszcze solarium mam dzis:-);-)

kwiateczka- a co do solarium to ja dostalam od mojego M w czwartek... lozko solariowe... jest swietne ale nie moge sie opalac niestety jeszcze... bardzo sie ciesze... kupil mi specjalnie dlatego ze ja jestem maniaczka i chodzilam minimum 4 razy w tygodniu... a teraz mam w domu....

Paula to zaoszczedzisz:-D:-D:-D NO ALE MUSI POCZEKAC jeszcze z rok :sorry:
NIE ZA CZESTO CHODZILAS:sorry:ja to max 3 razy by sie opalic a pozniej to raz by tylko utrwalic:tak:teraz po takiej przerwie zaczelam od 5 min a dzis 7min ale nie da sie wiecej wytrzymac,chyba tak juz zostane na 5:baffled:wyniki od razu widac bylo a dzis bylam 3 raz i juz jestem brazowa:tak::-)lampy byly zmieniane i sa tak mocne:szok:ja nie wiem jak wytrzymuja tam 10 min mnie juz dzis pieklo:baffled:
lece sie polozyc bo cos w klacie mnie dusi,chyba sie zle wyleczylam,raczej oni mnie tu tak leczyli,WCALE:no::no:albo to stan przedzawalowy:baffled::-D
dobranoc

Ewelina ja juz probowalam wszystkiego:no:on jak widzi butelke od picia,kubek itp to zaciska usta,odwraca glowe itd:no:daje mu teraz plantex i o dziwo dzis cos tam zaczal pic:sorry:juz wypil 20ml:sorry:zobaczymy pozniej:tak:i bedziemy obserwowac przez kolejne dni czy cos pomaga na brzuszek bo jak narazie nocki bez zmian:baffled:
hmmmm a jakie smaki lubi??
to moze lyzeczka , wiecej wody w posilkach:tak:kisielki:tak:
kwiateczka- a co do solarium to ja dostalam od mojego M w czwartek... lozko solariowe... jest swietne ale nie moge sie opalac niestety jeszcze... bardzo sie ciesze... kupil mi specjalnie dlatego ze ja jestem maniaczka i chodzilam minimum 4 razy w tygodniu... a teraz mam w domu....
Ale Ci dobrze:-pa jakie ? duzo kosztuje taka przyjemnosc???

Ewelina-cos musze wymyslic z tym piciem,mam nadzieje ze teraz jak bedzie cieplo to sie to zmieni:sorry:on lubi i nie lubi wszystkiego:baffled:jak chce sie napic to wypije wszystko co mu dam(oczywiscie pare lyczkow)a jak nie chce to nic nie pomoze,nawet smaki:no:teraz kupilam bobofrut zobaczymy
milego dnia zycze:tak:u nas sloneczko swieci piekne:tak:;-)

reklama
hej dziewczyny sory ze nie odpisywalam ale pogode mielismy w ten weekend!!! :-) ja bylam z rodzinka w parku na grilu oby juz taka pogoda zostala az nie chce sie wracac do domu :rofl2:no a moja siostra ciagle zle sie czuje i nie chce ryzykowac podrozy a mi chyba nic nie jest juz minal tydzien od kad sie uderzylam:sorry:

Do góry