mala-gorzatka28
Fanka BB :)
Sorry kobietki ale ja cos "daleka" jestem ostatnio na forum :-(
Sylwia- o ktorej byliscie w konsulacie ?
Sylwia- o ktorej byliscie w konsulacie ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czesc Marta ;-)Witam
Ja za to stracilam prace gdy poinformowalam pracodawce o tym ze jestem w ciazy...teraz walcze o odszkodowanie...jak juz pisalam wczesniej na forum z ciaza byly problemy od samego poczatku,,,wsiadlam wiec w samolot 15 marca i za 3 dni wyladowalam w szpitalu,,,poronilam 1 kwietnia w 16 tyg..teraz dochodze do siebie w domu, a potem powrot do Anglii i dalsza walka,,,
Pozdrawiam wszystkich

masz racje walcz o swoje prawa
my tez polacy jestesmy ludzmi

powodzenia.I co maly ma virusa?Iza to masz fajnie teraz,ja czekam na dom ktory niby ma byc w maju a dzis szlam kolo nmiego i jest dopiero polowamurow oczywiscie,buduja go
watpie ze bedzie do maja
ale widac ze bedzie dyuzy ogrod
to taki boungalow ma byc
U nas bez zmian:-(tzn dzis to wogole nie je,nie pije:-(teraz zjadl troche kleiku ryzowego ale zaraz poszla kupa
lekarz powiedziala ze jak tak bedzie jeszcze 2-3 dni to zeby przyjsc a narazie czekac
wypil wody moze 20 ml
:-(nic nie moge mu wepchnac.Dawalam smecte,marchwianke ale nie chce
trzeba czekac![]()

nie zartuj
masakra co za swinstwo fruwa w tym powietrzu
Blanka zdrowa juz ale za to Moj choruje:-(

:-(
:-
bo na odwal

oki lece juz.milej nocki
:-)

dopiero net nam dzis podlaczyli

Wiem, że to trudne w waszym przypadku, ale mały musi dużo pić
Sprawdzaj mu pieluchę czy siusia, jak pielucha będzie bardziej sucha niż zwykle, to nie zwlekaj tylko do lekarza lub szpitala idź, żeby sprawdzili małego czy się nie odwadnia. Z tym nie ma żartów. Dużo zdrówka...czesc laseczki,powoli sie melduje z powrotem,juz na nowym mieszkanku-nareszciedopiero net nam dzis podlaczyli
powolutku sie wkrece co u Was,ale narazie jakos nieciekawie sie czuje bo dzis zaczela mi sie okropna alergia na pylki i poradzic sobie nie moge juz,bo oczy zalzawione i kicham i zakatarzona straszliwie jestem
poza tym u nas super i podczytam troszke co sie dzialo,ale calych trzech tygodni to chyba nie dam rady nadrobic![]()

I jak na nowym mieszkanku? Już się urządziliście? To te, które tak bardzo Wam się podobało?
Ale jak byłam w ciąży to miałam spokój.