hey, ja sie chcialam pochwalic ze mam coreczke maye juz po drugiej stronie brzuszka, wazyla 3,19 kg i urodzila sie naturalnie 18.04 po bolesnym wywolaniu w szpitalu st.johns w chelmsford.
no i strasznie sie tez martwie bo dzisiaj zaczela robic kupki bardzo wodniste i normalnie co godzine, dwie. czy to biegunka bo jem paracetamol (zloty srodek w uk na wszystko, tu na bol szwow,) czy moze bo pilam kubek soku sliwkowego wczoraj na zaparcie a moze to norma u niewmowlaka, ja juz nie wiem...
ile kupek robily wasze dzieci jak przyszlo juz mleko a nie siara.
no i strasznie sie tez martwie bo dzisiaj zaczela robic kupki bardzo wodniste i normalnie co godzine, dwie. czy to biegunka bo jem paracetamol (zloty srodek w uk na wszystko, tu na bol szwow,) czy moze bo pilam kubek soku sliwkowego wczoraj na zaparcie a moze to norma u niewmowlaka, ja juz nie wiem...
ile kupek robily wasze dzieci jak przyszlo juz mleko a nie siara.
w zyciu bym tyle nie brala, tym bardziej ze nie masz goraczki- to ze powiedziala ci ze paracetamol nie zaszkodzi dziecku podziel to na milion i lepiej zajadaj sobie kilka razy dziennie po dwa plasterki czosnku...wogole jedz co jakis czas nawet gdy czujesz sie dobrze.
Czasem to mysle ze moze ma ADHD ...
ja ledwo lapie nogami a ona osiaga zenit swojej energii
Ale były też minusy wspólnego spania: zazwyczaj mała lądowała u nas w łóżku ok. 1, 2 nad ranem, czasem obudziła się o 23 lub 24 i nie chciała spać w łóżeczku i trzeba było iść spać 
a teraz czekamy na tatuska niedlugo wroci z pracy A NAJGORSZA TA POGODA tak mi zal grzeje slonce swieci a ja w domu musze siedziec zazdroszcze wam ;-) milego wiieczorku zyczymy:-)
mam nadzieje, ze jutro zdnajde minutke, zeby se spokonie tutaj posiedziec. milego wieczorku.