• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

weri - nie przemeczaj sie a bedzie wszytsko dobrze.

Kasia- a ten zabieg to w ramach ubezpieczenia czy to prywatnie? Tak pytam jakby co, nigdy czlowiek nie zna swojej przyszlosci. Z Wika mieliscie maly problem, ale potrzebuje troszke czasu tym bardziej ze ona taka piesciocha i caly swoj czas poswiecaliscie jej.
Kochana powiedz mi jak ty to zrobilas z ta cesarka? Tak poprostu powiedzialas ze chcesz ja miec i ci zrobili czy mialas jakies wskazania. Bo z tego co wiem to nie jest tak latwo miec cesarke na swoje wlasne zyczenie. Ja zreszta chcialam miec ze wzgledu na moje oczy i spora wade wzroku, i rozmawialam z wielkoma poloznymi, chodzilam od jednej do drugiej, ale nikt sie na to nie zgodzil. Dlatego tak nie moge uwierzyc ze tak ci zrobili bo chcialas. Choc z drugiej strony pisza ze bardzo duzo cesarek w UK robia.

reklama
Witam z kawusia sie niedzielnie:-)
Wiecie moj maly od wczoraj butle pije z kaszka:szok::szok:nawet nie umie trzymac bo nie pije od 7 mies,wczoraj jak robilam kaaszke wieczorem,zobaczyl butle i tak zaczal krzyczec ze zrobilam i cala zjadl:-)dzis rano zrobilam kanapke a on nie chcial i znow na butle krzyk:szok::szok:to moje dziecie:-D:-D:-D Zamiast teraz jesc z lyzeczki toon na odwrot,lyzeczke odstawia:-D:-D
Nasze nowe mamusie co u Was:-)
Ewelina a u Ciebie???rozpakowalas sie?

Ja tak z innej beczki dzisiaj :)))

Kochane ile teraz placi sie za osobe/pare gdy organizuje sie wesele (bez alkoholu i picia) ????

Bo wczoraj uslyszalam od znajomego ze placi 150 zl za osobe na wsi zabitej dechami gdzie menu jest typowo standardowe,zadego Kawioru ;) czy bog wie czego.

ja biore slub za rok u mnie w malej miejscowosci jest chyba 130 zl na osobe
a z alkoholem czy bez-to chyba znaczy czy jest wliczony w cene 130 zl np czy nie i trzeba kupic samemu u mnie trzeba samemu kupic alkohol;-)

hej
ja juz po woli trace nerwy, po pierwsze bo od 4 dni maly prawie w ogole nie spi w dzien i jest przez to zmeczony a sam nie umie sie wyciszyc zasnac ( spi moze ze dwie godz w dzien:baffled:) a po drugie ja jestem cala obolala i nie mam czasu na to by sie nawet z pokoju ruszyc...:baffled: poza tym maly kicha i kaszle wiec nie wiem czy to przeziebienie... jutro przyjdzie polozna to sie zapytam:zawstydzona/y: no i caly czas by jadl, robi sobie 5-10 minut przerwy miedzy karmieniami i za chwile wrzeszczy, szuka cycka, paluszki bierze do buzi:-( dzis sprobowalam sciagnac troche mleka by sprawdzic czy sie najada, sciagnelam 125 ml, zostalo w butelce 40 ml a on jeszcze do cycka sie przytulal:szok: z butelki juz nie chcial jesc bo cos mu nie pasowalo i jeszcze z piersi zjadl:confused: taki maly zarlok chyba z niego...:sorry2: jutro bedzie wazenie wiec zobacze czy prawidlowo przybiera na wadze..:dry:
ehh mam nadzieje ze wszystko jest w porzadku:dry:i ze niedlugo wszystko sie unormuje:zawstydzona/y:

ADa nic sie nie martw,ja to sniadanie jadlam czasemo 13-14ej bo caly czas sie darl takie mial kolki:no:bedzie dobrze,powoli sie unormuje,moj tez nie spal i do tej pory nie sypia:no:ciagle sie budzi.tez jutro ma przyjsc hv bo juz rady nie daje,nie wiem co njest grane:baffled:musissz wziasc sie w garsc i jakos sobie uporzadkowac wszystko:tak:a jak spi to ty sie kladz tez,zuc wszystko i SPAC dobrze ci radze bo ja sie tylko ogladalam by cos zrobic a pozniej sil brakowalo by sie zajac dzieckiem:sorry:nerwy itd....pierwsze 3mies takie sa pozniej bedzie lepiej....
lce sie polozyc bo oczy sie kleje:no:za ok 2 godz pobudki sie zaczna:baffled:

reklama
ada -wszytsko sie unormuje. Dziecko uczy sie nowego rytmu zycia, przeciez jest malutki. Jestes zmeczona. Kazda z nas to przechodzila lub przechodzi, ale bedzie dobrze. Podobnie jak kwiateczek, jak moja byla mala to czasem przystawalam i zastanawialam o co chodzi, bo mam jedno dziecko....a od 6 rano zdazylam wypic tylko kawe i to pol kubka a dopiero o 14 jadlam sucha bulke. Uwierz nie jestes sama.

Kwiateczek- prosze, skonczyl roczek i juz jaki kawaler .... do wziecia :) W tej kurteczce wyglada fajowo!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry