• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
hehe moj tez wlasnie spi w koncu, choc dzis troche marudny byl:sorry2:moze przez ten upal:dry:
bylismy dzis na ogrodku i w koncu od jakis dwoch lat polezalam na sloneczku:-Djuz prawie zapomnialam jak to jest:sorry2: niestety nie za dlugo bo mlody marudzil :P

hej laseczki

ale pogoda dzis u nas zakrecona najpierw slonce swieci potem chmury i chwilke pada a ja tylko latam z praniem w te i spowrotem hehehe...........

Kwiateczek- super prezent naprawde a takie focie w biegu sa najlepsze kiecke juz odebralas??????????
Joklis- kochana to baw sie dobzre i czekamy na relacje foto:tak::tak::tak:
Goska- moze i dobrze ze wesela nie robicie fakt ze latania przy tym nie mało;-);-)
Beata- odpoczywaj ile sie da bo potem skonczy sie sielanka hihihi

kaska- a co tam u was?????????
izka- ciebie tez dawno nie bylo????????

kurcze wiecie co nasi sasiedzi anglicy maja 2 corki 2 i 4 latka ta 4-ro latka dobija mnie ciagłymi pytaniami a ciagłym wolaniem jedzenia boze zatłukła bym ich vatke ona wcale obiadu nie gotuje:no::no::no::no: tylko jakies gotowce lub do mc- donald jada na obiad brrrrr a ta 2 -latka- to biega w tak osikanych pampersach wrecz 2 kilowych!!!!!!!!!!!!wy tez tak macie?????????????

Czesc mamusie odkrylam was dosc niedawno choc na bb jest juz od kilku miesiecy Jestem mama 4 miesiecznego Gracjanka i mieszkam w uk od ponad 3 lat Mam nadzieje,ze mnie cieplo przyjmiecie:-):-):-)

Mysia witaj i pisz :-)

Kornisia ja chodziłam na solarium, jak karmiłam. Myłam tylko piersi po solarce, bo skóra tak specyficznie "pachnie". Z tymże moja Oliwka wtedy miała 11 miesięcy, więc też już tak dużo nie cycała.

Pinka, ale masz sąsiadów. Szkoda słów. Biedne te dzieciaczki. :-(

Kwiateczek super prezent dla taty. Ładna fotka.

Gosia jak lunch? Udany?

Ja dziś dzień miałam do niczego, jakaś taka nieprzytomna się dziś obudziłam, nigdzie dziś nie byłyśmy, przespałyśmy z moją małą pół dnia i tyle z dzionka :baffled:

reklama
to kurcze zebys tylko zadązyla z tak kiecka do slubu????????????/ no mnie tez brak slow a bawic to sie juz z nimi wcale nie bawia :no::no::no: cale dnie w chacie w szlafroku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Pinka w sumie to mam odbior za 3 tyg:sorry:niecale;-)nie zamartwiaj sie tak,bedie dobrze:tak::tak::tak::-)

Czesc mamusie odkrylam was dosc niedawno choc na bb jest juz od kilku miesiecy Jestem mama 4 miesiecznego Gracjanka i mieszkam w uk od ponad 3 lat Mam nadzieje,ze mnie cieplo przyjmiecie:-):-):-)
Witaj i psz czesto:tak::tak::tak:a gdzie mieszkasz???

Oki kobiety ja du spac :tak:padam.maly tez teraz dopiero usnal:baffled:papa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry