PINKA25
mama razy DWA;-)
witam ponownie
dzieki laseczki za komnciaki na temat sukienki

a co jej koloru to pokzazywałam wam kiedys fotke tej kiecki ale pisała ze kwiaty beda inne bo przy tamtej byly rozowe a ja takich nie chcialam tylko wrzos;-)) co prawda myslalam ze beda jasniejsze ale coz i tak mi sie podoba

tylko nie wiedziałam ze taki teren ma długi

musze teraz kombinowac jak go tu podpiac???
Gosia- no vała mi sie ubrac nie dała tak kołomnie skakała ona bardziej to wszystko przezywa niz ja swoje sukienki na wesele to conajmniej raz dziennie nosi obsesja poprostu

lubi sie stroic.......
Ada jak patrze na twojego smyka to tez bym chciałą eheh tak sobie lezy w tym łozeczku przytulnym czysciutkim eeeehhhh i pewnie tak pachnie od niego samymy oliwkami ale sie rozmarzylam eheheh
joklis- nie denerwuj sie jakies rozwiazanie napewno sie znadzie zawsze tak jest ;-))i zobaczysz ze zle nie bedzie........a twoj pracuje 7 dni w tygodniu czy mniej???
dzieki laseczki za komnciaki na temat sukienki

a co jej koloru to pokzazywałam wam kiedys fotke tej kiecki ale pisała ze kwiaty beda inne bo przy tamtej byly rozowe a ja takich nie chcialam tylko wrzos;-)) co prawda myslalam ze beda jasniejsze ale coz i tak mi sie podoba

tylko nie wiedziałam ze taki teren ma długi

musze teraz kombinowac jak go tu podpiac???Gosia- no vała mi sie ubrac nie dała tak kołomnie skakała ona bardziej to wszystko przezywa niz ja swoje sukienki na wesele to conajmniej raz dziennie nosi obsesja poprostu

lubi sie stroic.......Ada jak patrze na twojego smyka to tez bym chciałą eheh tak sobie lezy w tym łozeczku przytulnym czysciutkim eeeehhhh i pewnie tak pachnie od niego samymy oliwkami ale sie rozmarzylam eheheh
joklis- nie denerwuj sie jakies rozwiazanie napewno sie znadzie zawsze tak jest ;-))i zobaczysz ze zle nie bedzie........a twoj pracuje 7 dni w tygodniu czy mniej???

:-)