• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

ada- no widzisz a ta nasza kur..........a!!!!! ciagle cos mu nie pasuje juz normalnie rece opadaja.............a moze zrob sobie badanie krwi co??? albo jestes przemeczona z tąd to zle samopoczucie

reklama
Ada pregnacare dla kobiet karmiacych sobie kup, ja bralam dla kobiet w ciazy i bardzo dobre byly...
Pinka malutka slicznie wyglada...

pinka no mozliwe ze z przemecznia bo zawsze chce piec rzeczy naraz robic:baffled: taka madra jestem....
joklis dzieki, musze sie jeszcze zastanowic najlepiej to chyba zapytam lekarza:tak:

pinka no wlasnie ja czasem nie mysle i sie zaharuje....:sorry:jeszcze od czasu do czasu mi chlop pomoze ale czasem ciezko do czegokolwiek go zagonic...:baffled:teraz to mnie strasznie plecy bola no ale jak podnosze malego 100 razy dziennie a on juz na pewno wazy ponad 7 kilo:tak:jest co dzwigac:tak:

Czesc
Ada- ja tez moge polecic PREGNACARE....:tak::tak: Bralam te witaminki przed ciaza, w trakcie i po....
I ja tez mysle, ze moze zrob badania krwi, moze po prostu masz niskie zelazo. Ja tak mialam w trakcie ciazy, i po rowniez. Tak ze mnie wszystko wyssalo dziecko.

Pinka- sukienunie dla malej przecudne....:tak::tak::-)

Hejka ale cicho dzis
Pinka twoja suknia zaparlo mi dech,kurcze chcialabym jezcze zalozyc taką ...:-).
Mała też ma śliczne jak księznizka i do tego dwie na zmiane,jak dawniej panny młode jedna do cywilnego druga do kościola.A wy do Pl jedziecie autem czy samolotem?Troche bedziecie mieli do zabrania.
Jeśli chodzi o ślub to my nic nie przedstawialismy ksiadz tylko spytal czy chodziliśmy i nam uwierzył na slowo,bo i tak przeciez bylismy na naukach przedmałżenskich.,a jak chodziłaś pokaż mu swiadectwo i niech sie odali.
Ada jesli chodzi o plecy to powiem Ci tylko że lepiej postaraj się oszcżedzac.Ostatnio w tv słyszalam ze kobiety po porodzie nie powinny dzwigać i forsować sie bo moze miec to wpływ w przyszłosci na plecy.Ja własnie odczuwam skutki po 5 latch.Nie ma dnia zeby mnie plecy nie bolały.Własnie musze sie wybrac do lekarza tu i niech coś poradzi.
Magusia i jak tam kupiłaś piżamki to pokaz.

hejo

ja dopiero teraz pisze bo cały dzien na pełnych obrotach jak zawsze:-p:-p bylam dzis na solarce i postanowilam wypróbowac te ich opalacze:-D:-D teraz placze z bólu:crazy::crazy::crazy::crazy: tak sie spieklam..........

o 19 jade do krawcowej zobaczymy co ona na ten tren poradzi:baffled: bo wczoraj jedna byla i nic nie wymysliła:no:

Izka-tak do polski jedziemy samochodem bo samolotem bysmy sie nie zabrali:-D:-D:-DWika to najlepiej by 5 sukienek musiała miec bo brudasek z niej hehehe

laseczki no wlasnie wszystkie widziałyscie moja kiecke,i vam w zwiazku z tym pytanie ,bo jak zauwarzyłyscie na gorsecie sa tez cekinki koloru wrzosowego a ja im dluzej sie na to patrze tym mniej mi sie to podoba wydaje mi sie ze za ciemno jest ze tak powiem i zastanawiam sie czy ich nie odpróc i nie zrobic takich mieniacych sie kamieni co wy na to???????????? Prosze o szczere odpow
iedzi!!!!!!!!!
144 CLEAR ss16 4mm iron-on rhinestone stones Silverbck on eBay (end time 18-Aug-09 12:11:53 BST)
tu link do tych kamieni

Ostatnia edycja:
Witam Mamusie!

Ja dzis bylam zaganiana ,bo z rana sprzatanko,a pozniej musialam isc do polskiego sklepu w jedna strone mi zajelo30-40 minut :szok: szok...
na dodatek ubralam sie w kurtke ala skorzana to normalnie jak wrocilam bylam cala mokra lacznie ze stanikiem:laugh2::laugh2:

Izka moja pizamka wyglada tak zalaczam link ,ale jeszcze jej nie kupilam nie mialam kiedy po nia jechac:confused2: jutro kolezanka jedzie do miasta moze sie z nia zabiore zobacze :-p
LaSenza.co.uk - Nightwear - Cheeky Monkey

Pinka chyba nie odpinaj tego hm mozesz jeszcze raz suknie pokazac?
a mysle zeby ci do sukni doczepia cos takiego jakby taka pentelke pod trenem i na gorze moze guziczek niewidoczny zeby to podpiac po kosciele?:-)nie wiem ja mam taki pomysl...

Pozdrawiam i sle ciumaski!

reklama
maggusia- ale chodzi mi o te cekiny na gorsecie czy zmienic ja nie te kamienie co wczesniej link wysłałam...... a nie o tren bo ten to musi mi jakos podpiac.................

Załączniki

• suknia.jpg
    suknia.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 60
  • suknia tył.jpg
    suknia tył.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 56

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry