• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

hejka,
wiec tak, jesli chodzi o ciuszki to sie nie martwie, wszystko jest w kolorach naturalnych bo niechcielimy znac plci dziecka. to ma byc taka slodka niespodzianka.
teraz sie matrwie jakie buteleczki do karmienia i ileich trzeba, czy kupic laktator,
bardzo bym chciala karmic piersia ale roznie to moze byc.
luzeczka, gdzie i jakie, jaki materac itp.
normalnie szok
jakie produkty do pierszych kapieli ...
glowa boli ale teraz ma Was kochane i bede Was i Wasze doswiadczenia wykorzystywac hih
milego wieczorku zycze
s

reklama
sylwia ja mam butelki avent philips, sztuk 6 cztery duze i dwie male, karmie piersia wiec mi wystarcza, mlody dobrze z nich pije, slyszalam ze jeszcze tommy tippie sa dobre:tak: jezeli chcesz karmic piersia to laktator bardzo przydatna rzecz, np gdy masz nawal pokarmu to wtedy mozna sobie ulzyc i odciagnac troszke:-p
lozeczko kupowalam w PL bo taniej o wiele wyszlo moge podac ci link
Łóżeczko dziecięce KLUPŚ Kompakt Rafał bis biały - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje
bardzo fajne lozeczko, zajmuje wiecej miejsca ale mam od razu przewijak i przydatne szuflady:happy: poza tym pozniej mozna zdjac komode i masz lozko mlodziezowe, wiec posluzy wiecej lat:tak: materacyk do tego kokosowo gryczany:happy:
ja dla swojego uzywam kosmetykow J&J tzn szampon i mydelko i nie ma zadnych uczulen, tylko oliwke zamienie chyba na balsam do ciala bo wydaje mi sie ze wysusza skore:sorry:wiadomo kazde dziecko inaczej reaguje na poszczegolne kosmetyki:tak: wiec moze byc tak ze bedziesz musiala poprobowac kilku marek:tak:
jak jeszcze czegos nie jestes pewna to pytaj smialo:-)pozdrawiam

Maggusia- ja dowiadywalam sie we Wloclawku (a to zwykla dziura) ile biora od talerzyka bez wodki, bez torta i ceny zaczynaja sie od 160zl :eek: ta cena jest cena biezaca, a my jak chcemy na nastepne wakacje...to cena z pewnoscia bedzie jeszcze wyzsza. Z tymze my sie tak cena strasznie nie martwimy bo robimy male przyjecie na max 20 osob. Ale ceny takie sa, niestety :sorry: Ale jak ludzie robia na 100 osob to dla mnie bogaci ludzie sa :-D:-D:-D

sylwia witaj serdecznie :)))
pinka jutro zajme sie suwaczkami bo dziasj nie mam glowy do tego :))
dzsaj bylam z rodzinaka w Chessington World :)) ale sie wybawilam nie mam sily ..padam :)) moje dziecko mialo niesamowita frajde :)) naprawde polecam :))) tylko ze to dla dzieci powyzej 90 cm

witam chciałabym sie do Was przyłączyć również mieszkam w Uk i jestem w 21 tygodniu ciązy to bedzie moje pierwsze dziecko.
Mam na imię Lucyna mam 26 lat i ma nadzieje ze zagrzeju tu u Was
Pozdrawiam:)

lucy tak wlasnie do tego Preston:tak:wiem ze to kawal drogi, ale mamy dosc Londynu jest za drogi. Tam mamy znajomych wiec o mieszkanie sie nie martwimy, a pociagiem to jest 2,5 godziny jazdy wiec maluszek da rade:-)a dlugo juz tam mieszkasz?

reklama
Witam

ja tylko na cxhwilke bo standardowo do pracki gonie;-)))

witam wszystkie mamuski nowe;-)))

wczoraj odebrałam kiecke od krawcowej i niestety trenu nie bedzie:no::no::no: dlatego ze ten jest całoscia sukni i doszłysmy do wniosku ze jak bede szła do koscioła w odpietym trenie a przed tym schodziła z 4 tego pietra,nastepnie wchodzila do koscioła po schodach itp......i jak na koncu podepne go do gory to moze sie okazac ze tren jes poptostu czarny a nie bialy bo zdaze nim podlogi pozamiatac,wiec rozsadek musiał wziasc gore i bedzie bez trenu;-))

pozdrawiam i do potem....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry