Witam Mamusie!
Ja dczis cala noc sie wiercilam,tak mnie cos uwiera w gardle i tak mnie boli ,ze az lzy mi same lecialy szok

Niedawno obudzilismy sie bo o 7:00 obudzil nas stuk i huk!

do sasiadki probowala wtargnac policja i wylamywali jej drzwi itd nie wiemy o co chodzi szok

Mam fryzjera odpisal mi facet

ale podobno u nas jest bardzo dobtry 40f chce za koloryzacje to jeszcze jeszcze:-) no to teraz zasatanawiam sie czy isc haha

troche chcialabym miec te wlosy jasniejsze najlepiejmt o chyba do niego podjechac i z nim pogadac.
Musze sie wam pochwalic ,ze synek spi juz ktorys dzien bez pieluchy i ani razu nie zrobil siusiu w nocy!:-):-)(odpukac)
jestem mile zaskoczona:-),bo myslalam ,ze bede wstawac i zmieniac posciel

ale jednak nie i poprostu juz pieluch nam nie trzeba HURA:-)
Kik Joklis moja mama z zawodu fryzjerka chwali tony&guy nawet u nich tu byla porozmawiac jak byla u nas :-)
dla mnie np moja mama jest niezastapiona zawsze zrobi mi wloski tak jak chce!
Pandorka dziekuje za informacje kurde sama nie wiem jak to z nimi zrobic czy wogole zapraszac,bo w sumie miala byc to impreza tylko dla rodziny ,a znajomi sami sie wogole wpraszaja np mowia: no to bedziemy bawic na weselu:-) czy cos takiego.Fakt nie mamy ich tu duzo z 6 osob,ale to zawsze jest.
Pinka Ada doslownie nie wiem te ceny sa kosmiczne
ja dzis jeszcze pobuszuje w necie,popytam tez kolezanki ktora brala slub:-) musze cos wybrac ,ale nie drogiego wiadomo.
lucy witaj!
Ok zmykam ale wam sie rozpisalam-musze isc zaladowac prad ,a troche drogi mam 
Pozdrawiam i sle ciumaski!