• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Shilla- dzieki:tak::tak::tak: wiesz co ja to zawsze bucze ale jak czyjes kasety glondam:tak::tak: na momentach blogosławienstwa lub podziekowaniach:-D:-D:-D ty juz 6 lat po slubie????? uuuuuuu kupa czasu;-)))

u nas niby sie wypogodzilo:-) tzn chmury sa ale nie deszczowe ciekawe jak dlugo bo musiala bym wozek i walizki przeprac ale jak tak pada to nawet gdzie wysuszyc nie ma:no::no:

reklama
A ja wlasnie poodkurzalam wymylam cala lazienke kibelek wanne umywalke no i podlogi w kazdym pomieszczeniu i teraz sobie tak siedze i tak mi ladnie pachnie i tak ladnie wysprzatane uwielbiam jak tak w domu przyjemnie jest:-)

Pinka
hotelik fajny naprawde:-)no i widzialam tam przez jedno okno ladna trawke hehe zawsze mozna zdjecia popstrykac,a bedziecie wlansie robili zdjecia sobie taka sesje?
jak tak to gdzie?
my chcemy taka sesje i chcilelibysmy,zeby wideo bylo z takimi slajdami nagrane czasem jak teledysk ze zwolnipne tempo itd :-)no ale jeszcze nie wiem iel to bedzie kosztowac :-p:-)

Wiecie ja nigdy nie plakalam na takich uroczystosciach , a teraz to npotrafie tak ryczec ze szok:eek:czasem w ciazy plakalam ze szczescia na reklamach z dziecmi:-pno lzy same mi nachodzily do oczu.

Pandorka czasem dziewczyny sie tu udzielaja ale sporadycznie:sorry:

Shilla no no to juz troche wam latekminelo po slubie ale ja wam zycze jeszcze dluzej:-)

Ostatnia edycja:
pinka ja nawet nie wiem kiedy mi stuknelo 6 latek czas leci jak nie wiem jestem juz z moim mezem 11 lat i tez nie wiem kiedy zlecialo:szok: trzymajcie sie cieplutko milego wieczorku dla wszystkich

Pandorka - ja pisze, pisze, ale nie tak intensywnie bo jestem w PL

A jak tak z innej beczki....
Powiem wam laski ze tu w Pl ludzie traktowani sa jak smieci jak kasy nie maja a lekarze bo Bogowie. Nic tylko im zdjecia robic, porozdawac i kazac ludziom sie do nich modlic.
Ojciec mial pol roku temu wlewany jakis olej do oka ktory maxymalnie moze miec pol roku. Przez 6 m-cy miesiac w miesiac jezdzil na kontrole do Warszawy (co jest kosztone), co jest dla niego bardzo ciezkie bo ledwo widzi, nie wie jaki nr autobusu wiec zawsze po tej Warszawie pieszo chodzi i pyta sie na jakiej jest ulicy. Za kazdym razem gdy byl w tej Klinice profesor badajacy jego oko nigdy sie nie odzywal tylko patrzyl, wypisywal krople i ewentualnie mruczal.
Dzis pojechal na ta niby ostaeczna kontrole po ktorej mialby miec operacje w przychodni byli tylko jacys studenci ktorzy nic nie wiedzeli co z tym okiem jest nie tak, i mu powiedzieli ze prawdopodobnie slepy na to oko i ze profesora nie ma bo jest na urlopie i bedzie pod koniec sierpnia a on musi to zobaczyc zeby podjac jakas decyzje o operacji...jesdnym slowem zostal olany z grubej rury. Bo teraz to nawet nie wiemy co to bedzie jesli ten oej bedzie znacznie dluzej w oku niz byc powinien...mowie wam laski. Normalnie skora mi sie jezy z tej bezradnosci, bo jak nie masz kasy na prywatna klinike to przychodzi ci oslepnac, umrzec...
Ah musialam sie wygadac...

malagorzatko - ja za kazdym razem jak jade do pl to sie za glowe lapie,ze jak sie kasa zasswieci to cie ;lekarze jak Boga traktuja,a jak z mala 2lata temu do szpitala z wypadku pojechalam to normalnie czulam sie jak popychadlo,mialam wrazenie ze jak sie nie bede pilnowac to w koncu ktos mnie w dupe tam kopnie:no::wściekła/y:i dlatego zawsze sie spieram,ze tu sluzba zdrowia jest do niczego,bo moze i na 3/4rzeczy dadza paracetamol,ale z usmiechem i pocalowaniem reki i czujesz sie jak czlowiek czy masz kase w portfelu czy nie:sorry:trzymam kciuki za tate,mama nadzieje,ze ich niekonsekwencja nie odbije sie na Nim:no::confused2:

witam wszystkich nowych na forum,nie mam czasu nadrabiac niestety,ale mam nadzieje ze jakos sie wdroze z czasem:zawstydzona/y:

u nas narazie ok,Julcia juz po pierwszym zabiegu.morze lez wylane,mowie wam ,nie ma nic gorszego niz patrzec jak usypiaja dziecko do operacji:no:serce sie kraja na maxa...ale przezylismy jakos z M,choc tylko dzieki temu ze bylismy razem chyba...teraz w piatek kolejna,gorsza znacznie:-(:-(:-(po tej Julka sie meczyla okropnie,a pielegniarki nastawialy mnie juz,ze nastepna bedzie bardziej trudna i dla Niej i dla mnie:-(
nie wiem czy pisalam,ale Nikusia ma zalatwione przedszkole pryw.od wrzesnia-3dni w tygodniu,a od stycznia do przyszkolnego idzie:tak:do tego ogromny przelom w nocnikowaniu:NIka sama zdejmuje majteczki i robi siusiu i kupe na nocniczek i podciera sie papierem(bo chustki rtylko dla Julci sa juz,hehehehe)i wylewa z nocniczka do klozetu i splukuje i myje raczki slicznie:-):-):-)sama musiala dojrzec chyba,bo nie zmuszalismy Jej do niczego,przyszlo z dnia na dzien:tak:

heyka dziewczyny :-) wpadam się przywitać, bo już jestem w UK.
witam wszystkie nowe mamy :tak:
i gdzie to lato? kurcze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: w Polsce upały po 40 stopni, a tu zaledwie 18-20 stopni :szok: szkoda :sorry:

hejka:)
bylismy dzis w szpitalu na wizycie sprawdzic czy z oczkiem dobrze i wsio ok:-) wybudzili biedaka ze snu swiatelkiem prosto w oczy:baffled: w zamiam zafundowal lekarzowi syrene:sorry:
juz pojutrze wybywam z londynu, przez jakis czas nie bede miala neta, chyba gdzies ze 2 tyg:-(w pokoju przejsc sie nie da bo wszedzie pudla i walizki:baffled: przemeczymy sie jeszcze te poltora dnia:tak:
dobranoc:happy:

witam.

prawie caly tydz w domu siedzialam, zeby na miastonei wychodzic ikasy nie wydawac:-)
teraz siedze i robie golabki, bo dzieciarni sie zachcialo.
co do wyjazdow do pl. my nie bylismy juz 3 lata i wcale nei chce mi sie tam jechac. a tescie truja mi d... zeby przyjechac najlepeij na swieta , a potem w maju na slub. tlumacze im , jak krowie na rowie, ze to dla nas kosztowna impreza , a ci swoje.
pozatym wolalabym juz np dp francji jechac i cos zobaczyc, a nie upierdliwych tesciow. tesciowa, gledzi, ze dzieci popilnuje, jak bedzie pilnowala jak ostatnim razem, to ja dziekuje. ejszcze ja trzeba pilnowac. kiedys 3 razy malo mi gabi nie wpakowala pod samochod, bo zamiast patrzec przed siebie, to ta ogladala sie czy wszyscy ja widza:crazy: moj pewnie by chcial pojechac, ale jak mnie wk.. to sam poleci. wiecej nie pisze, bo sie tylko niepotrzebnie wkurzam.:-)

milego dzionka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry