katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-z-uk-f141/moze-ktos-sie-skusi-na-torcika-30015/
ZAPRASZAM!!!!!!!!!!!!!!
ZAPRASZAM!!!!!!!!!!!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja chcialabym wyjsc tego samego dnia ale nigdy nie wiadomo jak to bedzie
dobrze wiedziec ze nie potrzeba zadnych dokumentow tylko karte ciazy(u nas jest rozowa;-)) moja bratowa rodzila 2 tygodnie temu i wyszla tego samego dnia po paru godzinach nie dostala nic poza gazem caly czas kazali jej chodzic na podworko posiedziec na laweczce az w koncu przegapili moment na ten zastrzyk przeciwbolowy a od samego poczatku powiedzieli ze juz na epidural za pozno i miala miec ten zastrzyk ktorego tez nie dostala w koncu
ja chcialam dostac epidural bo sie bardzo bolu boje ale juz sama nie wiem juz 2 osoba jaka znam ktora rodzila u nas w miescie nie dostala znieczulenia
tak samo boje sie nacinania wogole mam ogromnego stracha co do calego porodu
oszalec mozna. Odwiedzam was czesto ale nie mam czasu nic napisac. A teraz akurat dzieci mi spia a M na silownie pojechal takze sama jestem i troche czasu dla was mam

piekne torty

u mnie niestety nie chcial wyjsc zbyt dlugo.na zaszczyk bylo za pozno..byli lekarze i stwierdzili ze mnie biora i dali mi zastrzyk w kregoslup.bylam juz przygotowana pod cc ale najpierw probowali wlsanie vacum ale sie wyslizgnal(mial zdarta skore z glowy o to
)potem kleszcze i tym sie udalo
uniklam cc i sie ciesze
bylo malo czasu juz bo wody wyszly a ja juz nie mialam sily,maly sie przestawil,taki uparciuch byl
bedzie dobrze ja nie narzekam:-)podpaski dali mi choc mialam.pierwsza mi przeleciala bo znieczulenie jeszcze dzialalo i zalalam pol lozka a nie poczulam

wstydzilam sie powiedziec no lae musialam.moment mnie przebrali
pozniej juz uzywalam swoich.kup sobie paczke tych bardzo dlugich
lepsze sa na poczatek
bedziesz milala taka liste co zabrac.ja polowy nie bralam bo nie bylo sensu.jakies,ksiazki,walkman itp.nie wiem po co na porod
chyba ze sami beda ci kazac.ja wyszlam na drugi dzien o 12ej a o 19 juz bylam spowrotem.zapytalam sie czy moge wyjsc a one ze jesli chce to tak,tylko lekarz zobaczyc musi.potem jak wrocilam to mi powiedzieli ze teraz to wyjde jak oni mi powiedza
chodzi o to ze ja wyszlam na wlasne zadanie
nie wiedzialam o tym bo sie na sluchalam ze tu nie trzymaja a gowno prawda.jak by sie cos nam stalo to oni rece mieli umyte
wiec zostan lepiej ze 2 dni,dla dziecka.bedzie pewniejsze
w Pl 3 dni trezba siedziec i dobrze,czlowiek uczy sie na bledach.drugi raz bym wiedziala
papa
u mnie obylo sie bez innych znieczulen i szczerze mowiac nawet nie czytalam karty z przebiegu mojego porodu
maly takie mial kolki ze nie mialam kiedy a potem ja zabrali
nawet nie wiem jaki zastrzykl to byl
ale pewnie jak wszytskie do cc.

po 4 tyg juz takie kolki byly ze nie chcial cyca a ja banie takie milalam,nie zycze tego najwiekszemu wrogowi co przeszlam przez 4 dni
masakra
bylam nawet w szpitalu ale kazali mi wziac paracetamol
i nie sciagac bo sie zbierze znowu.maaasssaaakkkrrraa