mala-gorzatka28
Fanka BB :)
maggusia- nasiadowki byly dla mnie blogie a mialam ostre zapalenie z krwia....ale mialam ospamox(a tam pisalo ze mozna wziasc przy zapaleniach pecherz) wzielam pol tabletki i po godzinie czulam roznice, a po kolejnej polowce juz bylao dobrze...potem juz tylko jadlam zurawine i pilam ja w duzych ilosciach. Teraz zurawina jest w codziennej diecie bo strasznie boje sie powtorki z rozrywki.
Jesli chodzi o sale , to u nas napewno impreza w niedziele odpada, nawe jakby mialo byc za pol ceny, bo ludzie w pn do pracy ida i bedzie gadanie ze to "chory pomysl"....
Fakt ze my nawet nie mamy "ulubionej daty" i nie robi nam roznicy czy to bedzie ktoras sobota czerwca, lipca , sierpnia czy wrzesnia 2010.... wiec troszke jestem rozluzowana
Fajnie byloby gdybysmy slubowali 1 wrzesnia bo wtedy mielismy pierwsza randke, i w ten dzien urodzila nam sie Nastusia .... no ale ten dzien odpada bo to bodajze srodek tygodnia
Jesli chodzi o sale , to u nas napewno impreza w niedziele odpada, nawe jakby mialo byc za pol ceny, bo ludzie w pn do pracy ida i bedzie gadanie ze to "chory pomysl"....
Fakt ze my nawet nie mamy "ulubionej daty" i nie robi nam roznicy czy to bedzie ktoras sobota czerwca, lipca , sierpnia czy wrzesnia 2010.... wiec troszke jestem rozluzowana
Fajnie byloby gdybysmy slubowali 1 wrzesnia bo wtedy mielismy pierwsza randke, i w ten dzien urodzila nam sie Nastusia .... no ale ten dzien odpada bo to bodajze srodek tygodnia

co sie dzieje. ale pewnie kazdy korzysta z pieknej pogody:-)

wiec czekamy na zabki:-) do siadania sie rwie, jak lezy to jest zle, sam juz sie podciaga do gory jak trzyma moje rece
musze z zebami zrobic porzadek,ale troche sie tutaj boje do dentysty isc 

Jesli bierzesz jakies workinga, to leczenie jest za darmo, inaczej placisz ok 45£ za calosc... Ale angielscy na nhs tez chyba dobrze robia... To zalezy od Ciebie, tutaj tez duzo Polakow jezdzi, bo nie mowia po angielsku... Jakbys byla zainteresowana, to Ci moge dac namiary, nr tel i adres...