Hejka po weekendzie szkoda ze taki krotki,a czas tak szybko leci.
Ja też dzis od rana sprzatam,zmiana poscieli generalne porzadki,gosci nie miałam i nie bede miala,a szkoda.a ja musze sie pochwalic ze mój synus w ty m tyg przyniósł mi pochwałe do domu ze szkoły.nie pomgłam sie napatrzec na kartke bo u nich dostaja co tydzien takie pochwały ale ci uczniowe którzy sie dobrze ucza i staraja.A on zaczyna juz troszke czytac, no i nayuczycielki sa w szoku jak sobie radzi z liczenia.Jak tylko dostaje kartke z dodawaniemi odejmowaniem to chwila i ma zrobione.
Doveinred tro fajnie ze weekend udany,no i teraz aby do piatku i kolejny udany weeknd sie zapowiada.
Vanilka sorry nie chcialam zebys zmieniala suwaczka,tylk obylam ciekawa ile maly mamy to juz pewnie do przedszkola chodzi.A co do choroby to szok,wslczuje i zycze szybkiego powrotu do zdrowia.Nigdy mi sie nie zdarzylo takie cos.
Kwiateczek no u nas pogoda sie juz pogorszyła na dobre,dzis pada i chłodno jest,chyba juz trzeba sie przyzwyczaic do jesieni.Ach własnie czasami nie wiadomo co tu wymyslać.
Gosia ja tez nie pracujea czasami nie mam czasu.Wpadaj czasami i pisz chociaż co u was słychac.
Własnie gdzie reszta mamusiek