kwiateczek
majowa mama `08
Kornasia ja zaczelam od jabluszka startego ale mu nie podchodzilo wiec kupowalam sloiczki
zawsze odczekaj 2-3 dni na reakcje dziecka.Potem zamien jedna butle np ranna na kaszke.W sumie mozesz od kaszki zaczac.Sa z bobovity fajne.Ja mu daje akurat te,sa wyszczegolnione miesiace od kiedy dziecko moze jesc
no i ptem pierwsza zupka
z marzewki,zieiacza i pietruszki
pote powoli dodajesz miesko(piers z kurczaka,ja roilam osti i zamrzalam a potem codzieie wyciaalam)o teo jedna lyzeczka oliwy z oliwek
znie uz dodaesz wiecej ww tak ze mozesz kazdego dnia robic z czyms innym.Potem dodawac mieska inne.Indyk,wolowe itp.Poszukam ci czegos w neie
zawsze odczekaj 2-3 dni na reakcje dziecka.Potem zamien jedna butle np ranna na kaszke.W sumie mozesz od kaszki zaczac.Sa z bobovity fajne.Ja mu daje akurat te,sa wyszczegolnione miesiace od kiedy dziecko moze jesc
no i ptem pierwsza zupka
z marzewki,zieiacza i pietruszki
pote powoli dodajesz miesko(piers z kurczaka,ja roilam osti i zamrzalam a potem codzieie wyciaalam)o teo jedna lyzeczka oliwy z oliwek
znie uz dodaesz wiecej ww tak ze mozesz kazdego dnia robic z czyms innym.Potem dodawac mieska inne.Indyk,wolowe itp.Poszukam ci czegos w neie
dzisiaj powiedzial ze za duzo jem
potem wrocil ze sklepu z bukietem kwiatow
moja mala co raz mocniej kopie az jestem w szoku ze jest taka silna
dobra uciekam bo moj M ma mi zrobic masazyk plecow;-) milego wieczorku babeczki
Kochana ja to bym też szukała pomocy u polskich lekarzy tutaj w Anglii, a jak nie to do Polski bym poleciała. Angielscy lekarze za lekko do wszystkiego podchodzą i to mnie bardzo wk..... piiiippp 
to tez bedzie pierwsze Boze Narodzenie mojej coreczki z tym ze tym bardziej nic nie zapamieta z tego
a co do siadania to nie znam sie ale kazde dziecko rozwija sie inaczej jedne siadaja wcesniej inne pozniej daj jej jeszcze troche czasu ;-)na pewno niedlugo cie zaskoczy