julita_z
Początkująca w BB
Hej dziewczyny
U nas dziś mroźno. Od rana biegam po sklepach bo jutro imprezka urodzinowa Hani.
Kwiateczek bardzo dziękujemy za życzenia.
Vanilka dobrze że pojechałaś do Polski. Moja koleżanka była w podobnej sytuacji i w UK nikt jej nie pomógł mimo że ewidentnie po buzi było widać ze coś jest nie tak. Dopiero po wizycie u neurologa w Polsce nastąpiła poprawa i w tej chwili nic nie widać. Nie martw się na pewno szybko wrócisz do zdrowia.
U nas dziś mroźno. Od rana biegam po sklepach bo jutro imprezka urodzinowa Hani.
Kwiateczek bardzo dziękujemy za życzenia.
Vanilka dobrze że pojechałaś do Polski. Moja koleżanka była w podobnej sytuacji i w UK nikt jej nie pomógł mimo że ewidentnie po buzi było widać ze coś jest nie tak. Dopiero po wizycie u neurologa w Polsce nastąpiła poprawa i w tej chwili nic nie widać. Nie martw się na pewno szybko wrócisz do zdrowia.
to okropne ,ale oby do przodu i odliczam czas do porodu potem mam nadzieje ze szybko wroce do dawnej siebie.dziewczynki wy moje najdrozsze bylam dzis na skanie i cozzz!!!na ekranie wyskoczyl olbrzymi gruby siusiak z dwoma wypasionymi jajcami!
wiec sen o curci wiktori zostal brutalnie rozwiany przez tak bezpruderyjnie wyeksponowane klejnoty rodzinne.
pani sonograf wyskoczyly oczy na pulpit potem mnie i mojemu merzowi takze.uslyszelismy,ze czasem przy rozpoznawaniu plci sa watpliwosci ale w tym przypodku potym co wszyscy tu widzimy niema watpliwosci o ewentualnej pomylce.smiechu bylo mnstwo,jeszcze w dodatku tak nieskromnie sie ustawil rozszezyl nozki,pokazal rowek w pupci jajeczka i armatke,przyznam ze rozmiar byl tak skromnie ujme-
Jumbo!
i teraz mysle nad pieknym imieniem dla synalka.to tak laseczki moje wiadomosci na goraca.srodek nocy wiec narazie to tyle,chodz i tak przez obolale flaki spac niemoge,lecz czuje sie zmeczona.pozdrawiam was wszystkie,i nowe mamusie tez pozdrawiam i serdecznie witam na forum...mam cicha nadzieje ,ze niewygnacie mnie ktoregos dnia za nska frekuecje!?!moc buziakow i
nocka