weri
Fanka BB :)
hej dziewczyny dzisiaj swietuje przespalam cala noc!!! moj kochany facet poszedl spac w nocy na sofe i poskutkowalo juz caly tydzien prawie nie spalam i jednak okazalo sie ze potrzebuje cale lozeczko ;-) mam okropne wyrzuty ze musi tam spac
ale w glebi duszy sie ciesze bo myslalam ze do samego pordu juz nie bede mogla spac
mamina77 gratuluje synka ja marzylam o coreczce i udalo sie ;-)niestety nie mamy zadnego wplywu na plec
ja marze o 2 coreczkach mam nadzieje ze drugie bobo kiedys bedzie tez dziewczynka
jak narazie jeszcze z pierwsza chodze i czuje sie tez jak slon albo buka z muminkow pamietacie ja??? (mam taki duzy czarny ciazowy sweter jedyna ciepla rzecz jaka mam i zawsze jak wychodze to sie smieje ze wygladam jak buka he he)
ale juz niedlugo mi zostalo
chatchamka zycze ci wymarzonej coreczki daj znac jak sie dowiesz
wiem jak to jest czekac na to ja nie moglam wytrzymac odliczalam dni:-)
ada1989 fajnie ze masz chociaz do kogo pojsc odreagowac po klotni ja niestey nie mam tu kolezanek to dlatego ze w mojej pracy byli sami starzy faceci pod 50tke
kawka i rozmowa z kolezanka na pewno pomaga
a ja dzisiaj ide na chrzest do bratanka a wieczorem na te nieszczesne nauki przemalzenskie
caly dzien bieganina bedzie a taka pogoda ze z checia przelezalabym caly nic nie robiac

mamina77 gratuluje synka ja marzylam o coreczce i udalo sie ;-)niestety nie mamy zadnego wplywu na plec

chatchamka zycze ci wymarzonej coreczki daj znac jak sie dowiesz

ada1989 fajnie ze masz chociaz do kogo pojsc odreagowac po klotni ja niestey nie mam tu kolezanek to dlatego ze w mojej pracy byli sami starzy faceci pod 50tke

a ja dzisiaj ide na chrzest do bratanka a wieczorem na te nieszczesne nauki przemalzenskie