kwiateczek
majowa mama `08
Witam
Alex juz jest ok,nastepnego dnia jeszcze mu sie przypominalo ale teraz juz zapomnial,zlapac jeszcze dobrze nie moze bo go boli ale nie wyje juz
CO nie miara pisze sie tak
chyba
Ja tez skladam Wanm mamuski wszystkiego najlpeszego abysmy mialy grzeczne dzieci i zeby nas zawsze kochaly
Alex juz jest ok,nastepnego dnia jeszcze mu sie przypominalo ale teraz juz zapomnial,zlapac jeszcze dobrze nie moze bo go boli ale nie wyje juz
CO nie miara pisze sie tak
chyba
Ja tez skladam Wanm mamuski wszystkiego najlpeszego abysmy mialy grzeczne dzieci i zeby nas zawsze kochaly

jedyne co tam zostalo to stare zasłony i kawałek dywanu i tam siedzą , juz był od tego fachowiec i wypryska to dziadostwo jedna wizyta czyli wypryskanie całego domu 200funtów ale daja na to gwarancje ze wyginą wszystkie, a jak nie , to beda pryskać drugi raz na swój koszt . Tylko sobie nie wyobrażam ludzi którzy tam mieszkali z dziećmi a pchły razem z nimi - masakra!!!! dopóki nie wytepia tego ja tam nie wchodze ! no ale jestem pełna nadzieji ze bedzie dobrze tylko jakie koszta dodatkowe no i bedziemy musieli dłużej pomieszkac tu gdzie mieszkamy podwójny czynsz płacić no ale cóż ....