Czesc dziewczynki
Ufff....przecztalam wszystkie wasze nowinki!!!Kochane jakie sliczne sa te Wasze maluszki!!!
Lwico wygladasz slicznie.A twoj synus jest cudny!!!
Maggusia a twoj
Brian masz racje wyglada jak taki malenki kurczaczek

cudowne maluszki!!!
Ja tylko tak na sekundke, bo zaraz zmykam spac.Pozno juz a jutro musze jeszcze spakowac walizki i fruuu lecimy z Julcia do Polski na trzy tygodnie.Pobyczymy sie troche w kraju i co najwazniejsze nie bede musiala gotowac!!!Czego szczerze niecierpie!!!!Troche babcia nam pogotuje
Evoska w ciazy przytylam 14 kilo ale ja bylam zawsze chudzielec.Przed ciaza wazylam 50 kilo przy wzroscie 170.Wiec moze dlatego nie bylo mi trodno zrzucic te dodtakowe kilogramy.A w Polsce mieszkalam w Sokolowie Podlaskim.Male, cudowne miasteczko niedaleko od Siedlec i 100km od Warszawy (na wschod).
Evosiu wklej jakies swoje foteczki.Plissss......
Evoska, Maggusia i Maxin nie przejmujcie sie i glowa do gory.Wszystko sie ulozy.W waszym stanie takie stresy nie sa wskazane

wiec myslec pozytywnie a to podobno przyciaga dobro.
Jakos cos juz dawno
Anyi nie bylo?Ciekawe co sie u niej dzieje?I jak sie ma Josh?Pewnie urosl duzo....Ze o
Anibani to juz nie wspomne, bo ta kobietka to juz sie chyba zupelnie od nas odciela

a moze poprostu nie ma czasu.W koncu co sie dziwic.Ja z jednym dzieckiem ledwo zipie czasami a ona ma przeciez dwojke

Mam nadzieje, ze u niej wszystko ok.
Ciekawe jak tam
Tamarunia?Juz niewiele jej zostalo do finiszu...
Maxin kochana a ty mam nadzieje, ze poczekasz z rozwiazaniem do mojego powrotu

wracam 12 maja wiec akurat prawie trafie w twoj termin
Martusiu moja Julcia juz coraz lepiej spi w nocy.Teraz wychodza jej gorne trojki i czasem zdaza sie jej pokwekac przez sen, ale troche do niej pogadam i znowu zasypia.A swoja droga, to ja zawsze myslalam, ze dla dziecka najgorszymi zebami do wyrzniecia sa czworki i piatki.Te grube trzonowe, ale z tego co widze, to dla mojej corci trojki to istny koszmar.Moja Julcia ma jeszcze tak, ze jak zaczynaja jej wychodzic zeby ( a wychodza jej hurtowo !!! wszystkie na raz!!! ) to dostaje kataru, a co za tym idzie i kaszlu.Wiec podwojny klopot.Bo nie dosc, ze zeby, to jeszcze i zatakany nosek.SZOK!!!Ale juz blizej niz dalej.Zostaly nam jeszcze, tak na dobra sprawe, piatki, a pozniej, mam nadzieje, troche odpoczniemy od zabkowania....
Martusia a jak twoj synus?Ile ma juz zabkow?
Leedsano a jak twoj Sebastian?Z niego to duzy facet!!!Zaraz skonczy dwa latka.Chyba jest najstarszy na naszym forum.A zaraz za nim chyba jest moja panna
Dziewczyny jeszcze jutro tu zajrze, a moze przywiezc cos ktorejs z Was?Nie mowie o jakichs wielkich zakupach ale jakich drobiazgach to chetnie.Jesli cos byscie chcialy z Polski to piszcie.I tak juz mam tyle zamowien, ze na pewno limit wagowy walizki zostanie przekroczony

wiec jeden kilogram w ta czy w tamta to bez roznicy
Uciekam spac.A na koniec wkleje foteczki mojej Julci.To zdjecia z wyglupow przed snem i z Julci ulubionym Misiem

Buziaczki.