reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

EVOSKA no wierze,ze mozna sie zdenerwowac,tym bardziej,ze nic ci nie powiedziala,ale moze czekal na odpowiednia chwile.A sniadanie to ty musisz zjesc,wiec marsz do sklewpu i cos sobie kup ;) No faceci to inna bajka,czasmi trudno ich zrozumiec,ale nie chca zle tylko czasmi im pewne rzeczy nie wychodza ;)
WIEC JUZ SIE NIE NERWOJ,DUZY UMIECH PROSZE,wierz,ze fasokla tez to odczuwa wiec jak naj mniej strewo prosze ;)
A szefowa sie nie przejmoj,musi sie z tym pogodzic i tyle,a ty rob swoje, ;)
Mieszkanko nie zmieniam,bo na obecnym mieszkamy dopiewro od listopada,z mysla o malej zmienilismy lokum i jest bomba.A do kina ide jedank w sobote ;D ;D ;D

reklama
fajnie ze jestes Maxin, bo jak sie Ciebie czyta to milo az mi sie lezka w oku kreci :(
taka jestem rozklejona dzisiaj ze az tesknie za moim dobrym humorkiem
i smiechawka ktora mnie nie opuszczala przez dlug czas hmmmm

czuje jakbym na bombie siedziala - ktora zaraz bec  wybuchnie uffffffff ::)

jz mi trochi lepiej, wstaje i ide kurze poscieac - troche sie musze pogimnastykowac:)

dziekuje za slowa otuchy ;)

no najlepeij zajac sobie glowe czyms innym,a po zlych dniach sloneczko wyjdzie,wiec sie nie smuc kochana ;) ;D ;)
Hormony bawia sie z nami i to bardzo,na poczatku ciazy mialm duza hustawke nastrojow,w momencie smutno mi sie robilo,plakalam o byle co,a za chwilke sie smialam.Wiec bedzie dobrze ;)

przyszedl moj kochany do galerii z pysznym jedzonkiem,
przytulil, wytlumaczyl, az mi bylo glupio ze tak sie wkurzylam rano :p :p :p
ja to taka w goracej wodzie kapana
wszystko sie wyjasnilo az sie rozpogodzilo mi w sercu
ALARM odwoluje
buziaki

tralala lala laaaa - ciazaowa piosenka ;D

chyba kupie sobie jakes koraliki na pocieszenie:)

Dziewczyny!
Jeszcze raz dziekuje za gratulacje o jej ale to MILUSKIE! ::)
Ciesze sie ogromnie ze podobaja wam sie zdjecia:)wasze tez sa sliczne.

Dzis ja tez mam zly nastroj wszystko mnie denerwuje chyba jestem zmeczona ta cala Anglia teskni mi sie za Polska i chyba bede musiala jechac odpoczac.Na dodatek czekam na telefon czy dostaniemy dom chcialabym miec wreszcie swoj kat wiecie jak to jest??i chyba co czuje?????Mieszkam z ludzmi we flacie pisalam juz wczesniej o moich przeprowadzkach i zawsze musze trafic do nienormalnych ludzi.Naprawde jestem juz zmeczona nie mam swojego miejsca a w tym flacie to nawet nie ma tv ani nie mozna miec komputera siedzi sie w czterech scianach i mozna dostac swira!Ostatnio ludzie nie chcieli sie skladac na prad musialam pampersy zakladac Malemu ze swieczka uwierzycie?????????

Lwica ja nie dostalam epiduralu dlatego ze inne panie juz wziely tak mi wytlumaczyla polozna ktora odbierala porod - dla mnie to smieszne!ale coz mialam zrobic w takim momecie nawet nie bylo czasu na klotnie a jednak mialam obiecany:)

Mamuski dzis tylko tyle napisze to tak w skrocie bo czas goni a ja znow w kafejce siedze zeby troche odreagowac.POZDRAWIAM I SLE CIUMASKI.

Maxim ta podroz musiala byc naprawde meczaca,dobrze ze istnieja jeszcze mili faceci ktorzy wiedza co nalezy zrobic,ale chyba lepiej byloby poczekac na meza.Jeszcze raz dziekuje za odwiedziny i mila pogawedke,bede trzymala kciuki za jak najlzejszy porod.

Evoska dzieki za komplementy milo slyszec a co do brzuszka to wiedz ze mialam wielki czesto sie mnie pytali czy to czasem nie blizniaki i oczywiscie nadal jeszcze jest tylko staram sie go maskowac i wreszcie zaczelam robic brzuszki,przeciez zbliza sie lato.
A faceci to wiadomo gafy popelniaja ale dobrze jak umieja je naprawic.

Maggusia podziwiam ze nie przywalilas tej poloznej,po tak dlugich meczarniach,ja na szczescie szybko urodzilam wiec nie potrzebowalam.

Dzisiaj chyba taki dzien kiepski bo moj syneczek tez nie wiedzial czego chce,ale juz mu przeszlo.Ciekawe jaka bedzie noc fajnie byloby miec powtorke wczorajszej,maly przespal calutka noc bez budzenia dopiero o 5.30 sie obudzil ,pojadl sobie i poszedl jeszcze spac do 9.super.

Co do rodzinki na zdjeciu to te dwie dziewczynki to nasze bratanice,

Pozdrawiam i zycze milej nocki.

witajcie

dziewczyny jakie piękne zdjęcia przysyłacie

lwica- no wyglądasz przepięknie, i olivierek superowy ;D

maggusia- mieszkanie to podstawa nie musi być duże ale własne, my zamierzamy właśnie tak zrobić jak urodzi się maleństwo to przeprowadzimy się do 1 bedroom flat a teraz mamy studio flat i jest nam dobrze bo nie musimy z nikim walczyć o zapłatę rachunków, niestety mamy za sobą takie doświadczenie jak ty i nigdy więcej tego nie powtórzę, rodzina powinna mieszkać sama

evoska- ja teraz pracuję w argosie ale jestem na szukaniu innej pracy i nie wiem czy mi się powiedzie zobaczymy

pozdrawiam wszystkie dziewczyny dobrej nocy

reklama
Czesc dziewczynki :)

Ufff....przecztalam wszystkie wasze nowinki!!!Kochane jakie sliczne sa te Wasze maluszki!!!Lwico wygladasz slicznie.A twoj synus jest cudny!!!Maggusia a twoj Brian masz racje wyglada jak taki malenki kurczaczek :) cudowne maluszki!!!

Ja tylko tak na sekundke, bo zaraz zmykam spac.Pozno juz a jutro musze jeszcze spakowac walizki i fruuu  lecimy z Julcia do Polski na trzy tygodnie.Pobyczymy sie troche w kraju i co najwazniejsze nie bede musiala gotowac!!!Czego szczerze niecierpie!!!!Troche babcia nam pogotuje ;)

Evoska w ciazy przytylam 14 kilo ale ja bylam zawsze chudzielec.Przed ciaza wazylam 50 kilo przy wzroscie 170.Wiec moze dlatego nie bylo mi trodno zrzucic te dodtakowe kilogramy.A w Polsce mieszkalam w Sokolowie Podlaskim.Male, cudowne miasteczko niedaleko od Siedlec i 100km od Warszawy (na wschod).Evosiu wklej jakies swoje foteczki.Plissss......

Evoska, Maggusia i Maxin nie przejmujcie sie i glowa do gory.Wszystko sie ulozy.W waszym stanie takie stresy nie sa wskazane :) wiec myslec pozytywnie a to podobno przyciaga dobro.

Jakos cos juz dawno Anyi nie bylo?Ciekawe co sie u niej dzieje?I jak sie ma Josh?Pewnie urosl duzo....Ze o Anibani to juz nie wspomne, bo ta kobietka to juz sie chyba zupelnie od nas odciela :( a moze poprostu nie ma czasu.W koncu co sie dziwic.Ja z jednym dzieckiem ledwo zipie czasami a ona ma przeciez dwojke :) Mam nadzieje, ze u niej wszystko ok.

Ciekawe jak tam Tamarunia?Juz niewiele jej zostalo do finiszu...
Maxin kochana a ty mam nadzieje, ze poczekasz z rozwiazaniem do mojego powrotu ;) wracam 12 maja wiec akurat prawie trafie w twoj termin :)

Martusiu moja Julcia juz coraz lepiej spi w nocy.Teraz wychodza jej gorne trojki i czasem zdaza sie jej pokwekac przez sen, ale troche do niej pogadam i znowu zasypia.A swoja droga, to ja zawsze myslalam, ze dla dziecka najgorszymi zebami do wyrzniecia sa czworki i piatki.Te grube trzonowe, ale z tego co widze, to dla mojej corci trojki to istny koszmar.Moja Julcia ma jeszcze tak, ze jak zaczynaja jej wychodzic zeby ( a wychodza jej hurtowo !!! wszystkie na raz!!! ) to dostaje kataru, a co za tym idzie i kaszlu.Wiec podwojny klopot.Bo nie dosc, ze zeby, to jeszcze i zatakany nosek.SZOK!!!Ale juz blizej niz dalej.Zostaly nam jeszcze, tak na dobra sprawe, piatki, a pozniej, mam nadzieje, troche odpoczniemy od zabkowania....Martusia a jak twoj synus?Ile ma juz zabkow?Leedsano a jak twoj Sebastian?Z niego to duzy facet!!!Zaraz skonczy dwa latka.Chyba jest najstarszy na naszym forum.A zaraz za nim chyba jest moja panna :)

Dziewczyny jeszcze jutro tu zajrze, a moze przywiezc cos ktorejs z Was?Nie mowie o jakichs wielkich zakupach ale jakich drobiazgach to chetnie.Jesli cos byscie chcialy z Polski to piszcie.I tak juz mam tyle zamowien, ze na pewno limit wagowy walizki zostanie przekroczony :) wiec jeden kilogram w ta czy w tamta to bez roznicy ;)

Uciekam spac.A na koniec wkleje foteczki mojej Julci.To zdjecia z wyglupow przed snem i z Julci ulubionym Misiem :) Buziaczki.

mis14ep.jpg

mis29gp.jpg

mis35mi.jpg

mis46ew.jpg

mis53hd.jpg

8887eu.jpg

Do góry