Hejka
nie mam dzis zbyt dobrego dnia, hmmm -
Maxin nie martw sie nie tyko Ty jestes nerwowa,
mnie to ....... trafil dzisiaj rano jak sie dowidzialam ze moj Simone z tatusiem dom kupuja
zapomnieli tylko o mnie, bo ja tam mam przeciez mieszkac,
nic nie wiem, gdzie co jak????? wkurzylam sie poplakalam i zapomnialam sniadania wziac do pracy
Przesadzam? Ciaza? o co tu chodzi moj facet musi chyba dorosnac, Wasi tez sie tak zachowuja?
no i jak tu byc na luzie eh
Lwica - 2 miesieczny synolek na rekach a Ty wygladasz jak bys nigdy w ciazy nie byla, mialas
Ty jakis brzuch w ogole i jak to sie stalo ze juz nie masz?
rodzinka cudna - jak sie czujesz? jak maly ma na imie?
Fajnie ze jestes
Olivierek - doczytalam gapa!
Maxi - fajnie ze sie lepiej juz czujesz, nie przejmuj sie - masz race Ty i Natalka jestescie
teraz najwazniejsze, jak raczki i nozki???
pracuje na london bridge - w galerii sprzedajemy obrazy, reprodukcje itp, przyjmujemy zamowienia na ramy do obrazow
szefowa juz drugi tydzien na urlopie - wiec mimo tego ze to uciazliwe byc przez 8 godz samemu, ale
dla mnie to blogoslawienstwo ze jej nie ma - bo odkad wie ze jestem w ciazy nie jest juz dla ie mila jak przed tem
ale coz kazdy ma powody, ja to mam wrazenie ze ja to moj widok juz drazni
ile bede pracowac? nie wiem -chcialabym do konca - zawsze to lepiej byc miedzy ludzmi, ale
to nie ode mnie zalezy, jak bedzie niemila dla mnie to odejde szybcie, poza tym zobaczymy jak bede znosic podroze
ale chcialabym jak najdluzej - a Wy jak bylo z Wami, kiedy zrezgnowalyscie z pracy???
Internetu jeszcze nie mam, mieszkamy dopiero od tyg w nowym mieszkaniu, musimy podjac decyzje co i jak
mysle ze ta opcja talk talk jest najlepsza na dzien dzisiejszy, smama nie wiem musze sie tym zajac
a co za komode zamowilas dla Natalki? zamierzacie zmienic mieszkanko czy nie? tak tylko pytam

ps bylas w kinie?
pozdrowka