• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

a ja jestem sobie jeszcze na forum bo nudzi mi się strasznie i nie mam co robić więc trochę czytam trochę się uczę i zaraz idę na wojnę z GP, a moje GP jest typowo angielskie są tam zawsze te same dwie angielki i dwóch chłopakówtez anglików, szpital niby mi przydzielili Queen Charlottes hospital ale teraz to już nie wiem wszystko okaże się o 14.00 jeszcze trochę a moje GP znajduje się na North End Road zara przy moim domu gdzie mieszkam

pozdrawiam pa

reklama
witajcie

na wizycie nawet nie zdjełam kurtki pani dr zapytała się co mnie do niej sprowadza ;D więc krótko jej streściłam a ona: kolejna wersja że ten ist jednak został wysłany i zwykle przysyłają zawiadomienie w 12 tyg więc powinnam niedługo dostac, ale ona na wszelki wypadek wyśle jeszcze jeden ::)

i taka właśnie to była wizyta zaczełam mówic że tak nie powinno być itd ale tylko się do mnie uśmiechneła i zapytała czy wszystko ok i nawet nie wiedziałm jak mam jej to wszystko powiedzieć co jeszcze przed chwilą chciałam ;D chciałm jej wygarnąć co o tym wszystkim myślę a ona: wszystko ok! ach nie było szans na niegrzeczność z mojej strony,

ale niestety taka jestem zawsze sobie ćwiczę jakąś wielką mowę do kogoś kto mi zawinił, a potem myślę sobie: a może będzie lepiej ;D taki to ze mnie wojownik ;D

pozdrawiam

Czesc wojowniczki

Ojejku mnie tez sie nudzi strasznie, w ogole rchu nie ma od kilku dni w tej mojej galerii hmmm

A Ty Majeczka dzisiaj wolne???

Wiecie co ja sie dzis patrze na moj suwak a ja dokladnie 14 tygodni mam dzisiaj
i nikt mi jeszcze zyczen nie zlozyl, hmmm nieladnie dzewczynki nieladnie

slyszalyscie o pakiecie talk talk (tic tac:)) 11 line rental + 10 za unlimited calls + broadband free
i co Wy o tym myslicie???

no tak ale jak ja sobie zaloze teraz broadband w domu to juz bedzie koniec
nos przed ekran i mnie nie ma hi hi hi

pozdrowka

ps Majka nie wiez tej pani GP ona klamie - a jeszcze czekam na list a juz jestem w 14tym
ale Martuska mnie dzis pocieszyla bo tez miala scan w 14tym

A mnie jak zwykle dosc dlugo nie bylo,ale teraz to jakos tak ciezej znalezc czas.

W scZegolnosci SERDECZNE GRATULACJE DLA ARY I MAGGUSI,PRZYBYWA NAM DZIECIACZKOW NA NASZYM FORUM.
Maggusia Maxim wspominala mi ze nie dali Ci epiduralu,nie rozumiem dlaczego,u nas powtarzali ze kazdy moze dostac,nawet zaraz po wejsciu na sale mozna sobie zazyczyc.

Evoska witam Cie na forum troszke z opoznieniem ale szczerze i gratuluje 14 tygodniowej fasoleczki.

Maja33 ja scan mialam dopiero w 19 tygodniu bo tez czekalam na przydzielenie mi szpitala.

Maxim zycze milej nocki mam nadzieje ze szczesliwie dojechalas.

Pozdrawiam wszystkie pozostale mamuski i tylko dodam ze moj synek w zeszlym tygodniu wazyl 6.36kg.

Tamarunia z wozka jestem nadal zadowolona i jestem pewna ze szybko go rozpracujesz i rzeczywiscie duzo osobom sie podoba,mysle ze bedziesz zadowolona.
Moj syneczek wlasnie mial kolke ale sie biedaczek nameczyl,dalismy mu kropelki i narazie przeszlo,mam nadzieje ze wiecej nie bedzie go meczylo.

dzien mnie nie bylo a tu tyle naprodukowane wiadomosci ;D

Maggusia twoj synek jest uroczy,wyrosnie z niego DJ,hi,hi,hi

Maja z tymi lekarzami to masz przeboje,ale spokojnie na pewno cie juz niedlugo ktos zbada,a jak samopoczucie???Wiesz jak patrzylam na twoja fotke(sliczna dzieczyna z ciebie,wygladasz na spokojna i opanowana) to tak jak z izusia mam wrazenie,ze gdzies cie juz widzialam,hmmm..........z tego co widze duzo was z polodniowej czesci Londynu,w wakacjie wspanaile bedzie sie spotka w jakims parku ;D A ty gdzie pracujesz???

Evoska to takie czasmi czlowiek ma przeboje z ta rodzina,a wiesz teraz sie zrobilam bardzo nerwowa,szybko sie irytuje i wszystko mnie drazni.Ale jak piszesz musze to OLAC,niech sie dziej,co chce ja i mal jestesmy teraz najwaznijesze ;) Mowisz,ze w galerii cisza,a co to za galeriia???Internetu w domku jeszcze nie masz,???A do kiedy zamierzasz pracowac???

Lwica dotarlam do domu,ale wpakowalm sie w najwiekszy tlok na Holborn bylo tyle ludzi,myslalam,ze z tego goraca padane,nigny wiecej podroz o tej porze z brzuszkiem.Ale w metrze musze sie pochwalic,ku mojemu zaskoczeniu,pan ustapil mi miejsca ;D
Jeszcze raz dziekuje za gocina i mile pogaduszki.Twoj synek jest kochaniutki,a ty laska wygladasz rewelka ;D ;D ;D

Izusia co u ciebie moja droga,dobrze sie czujesz,umilkals cos,wszystko ok?????Jak fasolka????A przygotowania,wyprawka juz cala?

Kobietki gdzie reszta?????Leedsana,Anya(ale sie rozpedzilas,nie masz czasu nas odwiedzic?),Dorcia,Iwonek,Ara(tak zajeta Marcelkiem?),Beta(a ty jak po siwtach?),Malvina(jeszcze w karju),Cela,Kallusia,Gwiazdeczka(jak tam ciezrakowiki samopoczucie,piszcie cos?)Basia(ty to wieki juz tu nie bylas)

A ja dzis czekam na komode,wiec jestem uziemiona w domu caly dzien,mysle co tu wykabinowac na urodzinki meza ,w niedziele obchodzi 30-tke.Coz za piekny wiek ;)

pozdrawiam ;D

reklama
Hejka

nie mam dzis zbyt dobrego dnia, hmmm - Maxin nie martw sie nie tyko Ty jestes nerwowa,
mnie to ....... trafil dzisiaj rano jak sie dowidzialam ze moj Simone z tatusiem dom kupuja
zapomnieli tylko o mnie, bo ja tam mam przeciez mieszkac,
nic nie wiem, gdzie co jak????? wkurzylam sie poplakalam i zapomnialam sniadania wziac do pracy
Przesadzam? Ciaza? o co tu chodzi moj facet musi chyba dorosnac, Wasi tez sie tak zachowuja?
no i jak tu byc na luzie eh

Lwica - 2 miesieczny synolek na rekach a Ty wygladasz jak bys nigdy w ciazy nie byla, mialas
Ty jakis brzuch w ogole i jak to sie stalo ze juz nie masz?
rodzinka cudna - jak sie czujesz? jak maly ma na imie?
Fajnie ze jestes ;)

Olivierek - doczytalam gapa!

Maxi - fajnie ze sie lepiej juz czujesz, nie przejmuj sie - masz race Ty i Natalka jestescie
teraz najwazniejsze, jak raczki i nozki???
pracuje na london bridge - w galerii sprzedajemy obrazy, reprodukcje itp, przyjmujemy zamowienia na ramy do obrazow
szefowa juz drugi tydzien na urlopie - wiec mimo tego ze to uciazliwe byc przez 8 godz samemu, ale
dla mnie to blogoslawienstwo ze jej nie ma - bo odkad wie ze jestem w ciazy nie jest juz dla ie mila jak przed tem
ale coz kazdy ma powody, ja to mam wrazenie ze ja to moj widok juz drazni

ile bede pracowac? nie wiem -chcialabym do konca - zawsze to lepiej byc miedzy ludzmi, ale
to nie ode mnie zalezy, jak bedzie niemila dla mnie to odejde szybcie, poza tym zobaczymy jak bede znosic podroze
ale chcialabym jak najdluzej - a Wy jak bylo z Wami, kiedy zrezgnowalyscie z pracy???

Internetu jeszcze nie mam, mieszkamy dopiero od tyg w nowym mieszkaniu, musimy podjac decyzje co i jak
mysle ze ta opcja talk talk jest najlepsza na dzien dzisiejszy, smama nie wiem musze sie tym zajac:)

a co za komode zamowilas dla Natalki? zamierzacie zmienic mieszkanko czy nie? tak tylko pytam;)
ps bylas w kinie?

pozdrowka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry