Cześć...z pewną taką nieśmiałością na ten wątek zawitam
Mam pytanie do mam z UK...znalazłam w necie wózek -parasolkę Koochi.Zdaje się,że firma z Waszych stron
Czy któraś z Was może mi powiedzieć coś o tych wózkach?Może któraś miała?będę wdzięczna
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
igasia gratuluje
witam dziewczyny! mam do Was pytanie: jak najszybciej umowic tutaj w uk wizyte dla niemowlaka z pediatra? do kogo najlepiej sie zglosic?
juz nie jestem pod opieka poloznych, w srode mam spotkanie z health visitor
Ja nie pomoge ale zapraszam do udzielania sieCześć...z pewną taką nieśmiałością na ten wątek zawitamMam pytanie do mam z UK...znalazłam w necie wózek -parasolkę Koochi.Zdaje się,że firma z Waszych stron
Czy któraś z Was może mi powiedzieć coś o tych wózkach?Może któraś miała?będę wdzięczna
![]()
i to jakie!!!!,potem sie budze z ogromnymi skurczami brzuszka,ale szok!!tez tak macie/mialyscie?
,mi termin wychodzi na 3 sierpnia,ciekawe ktora pierwsza sie rozwiaze:-)
to moze urodzimy w ten sam dzien
No kochana ja nie mialam ogromnych skurczy, zadnych nie mialam, ale mialam brazowe uplawy
. Wybieram sie do przychodni ale jakos mi nie podrodze poki co... nie wiem jak u was ale u nas od razu umawiaja do poloznej na pierwsza wizyte na jakis 12ty tydzien...krew, mocz, cisnienie...tak to u nas jest. Wiec tak jakos nie biegne bo mam jeszcze czas 
a teraz zjadłam banana i mam zgage