Kamila dokladnie to samo jej powiedzialam.Ona pracowala,teraz jest na macierzynskim SMP.CHB szybko nie dostana,ja czekalam pol roku ale CHTAX powinni miec odrazu.poza maicerzynskim i JA nie maja nic.becikowe zaraz jej przepadnie.Do pracy normalnie moze wrocic.pracuje pod zakladem.nie rozumie co tam jest grane.zadluzeni za mieszkanie itd bo kasy nie maja.przeprowadzili sie w sierpniu chyba na nowe mieszkanie.HB nie moga dostac bo nie ma on zadnego zasilku na dziecko.zeby choc CHT miala to moze wyslac papiery o te 500 f jeszcze raz ale nic nie ma.nie gadaja po ang,mowilam zeby przyszla to jej zadzwonie ale ktos im zalatwia juz i jak widac bez niczego.Podejrzewam ze teraz to jest tak namieszane ze nie wiem czy w ogole sie za to brac,z drugiej strony szkoda mi ich.On zwolniony zostal w kwietniu,rok juz jak nie robi leser......szkoda mi dziecka.robil razem z moim G ale coz jak sie dbalo tak sie dostalo....Ma Jobsseker ale juz prawie rok,nie wiem na jakich zasadch to maja,od czasu do czasu mu wstrzymuja z tego co wiem.....Nie wiem dlaczego ona nie moze dostac tego CHTaxu.przeciez to wszyscy maja.moim zdaniem to jeszcze working powinna miec.