Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dzis ide ja wazyc.cycoli i ma butle.za malo mam mleka sie nie chce robic nie wiadiomo czemu
WITAM
kONDZIO JUZ KONCZY ANTYBIOTYK NA ZAPALENIE UCHA,ZA TO CHERLA JESZCZE JAK GRUZLIK,NAJGORZEJ NAD RANEM,PO NOCY JAK TO ZLAZI WSZYSTKO:NO:
gOSIA pATRYCJA jest super juz sie usmiecha i wydaje juz dzwiekidzis ide ja wazyc.cycoli i ma butle.za malo mam mleka sie nie chce robic nie wiadiomo czemu
![]()
Latałam tylko za Blanka zeby nie calowala i nie kaszlala w strone Jessici 
:-)
Z Kondziem mialalm tak jak ty teraz a tym razem nie wiem co jest grane.nic,zobaczymy ile pociagne...najpierw daje jej cyca a pozniej jesli trzeb ato aptamil,jada roznie 20,30 mljka od razu butle to 50-60mlczasem po cycyu i 50 wsunie
ale u nas jest problem bo jak sie bardzo zozbudzi i rozplacze to za chiny nie chce zlapac cyca,placze,prezy sie ...nie ma szans wtedy...
pewnie dlatego.na poczatku byla na 50centylu teraz jest poiedzy 25-50.ale jest i tak dobrze.
zarlok jest tez,co 2 godz to maks,zmeczona juz jestem
aha miala 54cm jak sie urodzila.
najgorsze ze ma dwie plamki na dolnym dziasle,zapomnialam sie dzis zapytac zeby sprawdzili co to bo przeciez nie mozliwe ze zeby
ale bylam z KOndziem a ten nie chcial wejsc i kongo bylo i zapomnialam.
co do choroby to sie nie boje,o ona kaszle tylko rano,po nocy...mam nadzieje ze bedzie dobrze...
Dziewczyny co tam u was??