hej dziekuje za odpowiedz!
skoro dostajesz 270 to znaczy ze nie zabieraja taxu
) super! ja dostaje od pracodawcy bo pracowalam 2 lata przed zajsciem w ciaze i pewnie bedzie tygodniowo bo tak bylo do tej pory 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zerknij na te aukcje moses basket covers | eBay :-)kobietki chodzi mi o to: na tym zdjeciu jest to koloru seledynowego Moses Basket with Leaf Green Liner, Canopy, Mattress, 4 x Fitted Sheets & Stand | eBay
nie umialam okreslic sie przepraszam![]()
ledwo chodze. jestem w 36 tygodniu . jutro ide do GP, mam nadzieje ze da mi jakies tabletki przeciwbolowe bo nawet przekrecenie sie na drugi bok powoduje przeszywajacy bol!
ja bym chciala szybciej urodzic, szybciej zgubic wage i miec to juz za soba! polozna mialam tydzien temu w srode, ale jeszcze wtedy tego bolu nie czulam a kolejna wizyte z inna polozna (przeprowadzilam sie) mam w piatek za tydzien! ale bylyby jaja jakbym urodzila szybciej
dobrze ze juz wszystko gotowe, torba spakowana itd
ja 2 tyg temu stanac nie moglam na prawą nogę bo mała uciskała mi jakis nerw, jednej nocy przelozyla sie z prawej strony na lewą i bol ustąpił jak za dotknieciem magicznej rozdzki!! :-) ale zaraz po tym dostalam kopa w krocze heh i do tej pory nie przeszlo. zaraz ide do GP to moze wyłudze jakies tabletki przeciwbolowe. miłego dnia dziewczyny!!
tez mi sie nie spieszylo, no ale ja mam jeszcze 4 tyg do terminu