Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i jak tam badania?Cześć Dziewczyny
Jestem w 12 tyg ciąży i wszystko co z nią związane jest dla mnie nowe, zwłaszcza że na obczyźnie.
Byłam u GP potwierdzić ciąże, ta zrobiła mi tylko test z moczu, zadała kilka pytań i stwierdziła że muszę umówić się na spotkanie z położną. Dostałam w rejestracji numer do Maternity services zostawiłam swoje dane, ale nikt do mnie nie oddzwonił, a czas leci.
Mam wrażenie, że w mojej przychodni olali mnie, może dlatego że byłam przed samymi świętami, a może po prostu że nie jestem brytyjką. Sama GP była bardzo niesympatyczna i w sumie zestresowała mnie jej postawa i chciałam stamtąd jak najszybciej wyjść:/
Myślicie, że powinnam jeszcze raz zadzwonić czy iść do przychodni i domagać się wizyty z midwife asap?
hej dziewczyny, tak wypadło, że będę od 22 do 24 w Glasgow, a że na codzień wykonuję sesje zdjęciowe i będę mieć trochę wolnego czasu. może jest wśród was jakaś mamusia/ lub przyszła mamusia i chciałaby się spotkać na sesję w następny weekend. Sesje wykonuję w cenach Polskich więc warto![]()
więcej info na priva lub przez email
Pozdrawiam Polska mamusia![]()
Lilith co sierpień? Magiczna data?
Chodziło mi o to, że nie patrzą tu na rok urodzenia a na miesiąc, więc ten sierpień to magiczny miesiąc na podstawie którego określa się kiedy dziecko pójdzie do szkoły/przedszkola.