reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

maxin78 pisze:
Pandorka,za niedlugo testujesz co,zycze abys zozbaczyla ukochane dwie kreseczki ;D ;D ;D Jednak dzieci to nie taka latwa sparwa,od poczecia po wychowanie ;D ;D ;D

Wiem o tym ale jakos dam rade. Tylko z tym suwaczkiem mam cos nie tak bo testowac bede najwczesniej za 9 dni.

To moje ulubione zdjatko twojego sloneczka

maxin78 pisze:
pozalaski1tq9.jpg

reklama
Dziewczyny bylam u tej starszej pani powiedziala ze ta arabka do niej przyleciala i prosila aby ta pani zadzwonila na policje arabka byla popazona az jej skora schodzila i pocieta nozem na nodze i rece strasznie krawwila i ja karetka zabrala murzyn usilowal ja zabic!uciekl ogrodem przez plot z tylu domu.
Struszka piowiedziala ze jest poszukiwany przez policje i ze gliny przyjada pod dom jeszcze o 18:00
Zastanawiam sie czego oni nie pilnuja domu????????
Pani powiedziala nam ze prawdopodobnie ktos inny bedzie pod nami mieszkal i zebysmy sie nie przejmowali.
Powiedziala tez ze odkad murzyn tutaj jest to nie jest spokojnie na tej dzielnicy a jak go nie bylo to wszytsko bylo ok i ze nieraz grozil struszce ze ja zabije tez.
I po dluzszej rozmowie z starsza kobieta stwierdzilismy ze jak murzyna tu zobaczymy idziemy do concilu i powiemy ze nie chcemy tu mieszkac.

maggusia- jejku jaki ty masz horror az mialam gesia skorke czytajac to, mam nadzieje ze on nigdy juz nie wroci ten wstretny murzyn i juz nie bedzie wam zatrowal zycia i ze sie do was wprowadzi jakas mila starsza pani ach zycie szczerze ci wspolczuje

maxin- no z pewnoscia Natalka zostanie profesjonalna modelka juz nie moge sie doczekac jak ja jutro zobacze ;D ;D ;D

pandorka - zycze powodzenia w testowaniu pamietam jak ja czekalam na te dwie kreseczki ;D ;D ;D

martuska - mi tez brakuje twoich rad pisz do nas jak tylko mozesz jestes niezawodna ;D ;D ;D

pozdrawiam was kobitki i jutro spotkanko ;D ;D ;D

wyjazd mojego meza zbliza sie wilkimi krokami do mojego juz roszke dalej
maggusia pisala mi cos o waszych spotkaniach duzo z was sie zna na zywo??? czasto sie widujecie

reklama
Maggusia dopiero teraz wczytalam sie w twoja historie!!! horror - miejmy nadzieje, ze murzyn juz nie wroci i w sumie dobrze by bylo, gdyby ta arabka tez sie wyprowadzila - bo ona moze go przeciez zwabic. Ja bym zrobila tak jak radza dziewczyny - pojsc na policje i powiedziec jak sprawy wygladaly. Trzymajcie sie

Maxin cudo corcia!!!!! ;D a ta "poza" jest przesmieszna ;D ;D ;D

Martusia mysle ze teraz sobie odpoczniesz - bo jednak karmienie piersia zabiera troche energii - fakt, ze jestem w ciazy - takze i tak chodze ciagle snieta - ale pamietam, ze po odstawieniu tomka od piersi czulam sie nieco mniej zmeczona.
A Alus juz chodzi? Tomek dopiero podejmuje pierwsze proby - ma taki maly wozeczek z klockami o ktory sie opiera i zasuwa ze hej - ale bez podporki jeszcze nie potrafi :laugh:

Maja dzielna kobietko ;D - tak dlugo wytrzymalas w pracy - bo to jednak ciagle na nogach!! Uzywaj wolnego ile sie da bo potem bedzie troche busy - choc mowia ze dziewczynki sa spokojniejsze i dluzej spia (co potwierdzaja laseczki na forum)
Pozdrow goraco Evoske powiedz ze brakuje tutaj jej elaboratow ;D

Pandorka ale fajnie - bedziesz sobie piekna panna mloda ;D a jak przygotowania, czy to bedzie huczna impreza? po ilosci postow widze ze jednak sie nie stresujesz i wszystko juz zapiete na ostatni guzik :laugh:

A my po milym weekendzie na wsi u znajomych eda - a wiec ucieczka od upalow, kawa pod grusza itp. super. No i troche odsapnelismy bo znajomi maja starsze dzieci, ktore zajmowaly sie tomkiem albo sam tomek po prostu za nimi zasuwal

pa pa

Do góry