Kobietki jestescie niesamowite,wystarczy dzien nieobecnosci i tyle do czytania,rozkercilyscie sie ;D ;D ;D Ja czekan na jutrzejszy dzien z nieciepliwoscia,mam nadzieje,ze pogoda juz psikusa nam nie sprawi :

U nas ok,stokrotka zauwazyla swoje nozki i niezle minki robi,ruszajc brwiami,smiej sie na glos i jest do zacalowania,no i pojawila sie jej dziurka w policzku jak sie smieje,rewelka to wyglada.
Maggusia dzieki za fotki,no prosze takie gwiazdy tutaj mamy,jestes piekna kobieta i twoje fotki bardzo mi sie podobaja,uwielbiam takie ogladac,tym bardziej,ze cie znac,mam nadzieje,ze kiedy na zywo sie poznamy

Moja przyjaciloka rwoniez bawila sie modeling.Taniec mowiesz to twoj pasja,hmmm ciekawostka,a jaki znak jestes jak moge zapytac,bo ja i Anya rowzniez uwleibiamy tanczyc,jestemy strzelcami i troche przygod z tym mialysmy.Ja rwoniez tanczylam w kalce na dyskotece w Chorzowie,och jakie mile czasy,super powspominac..Wszycy powtarzali mi abym cos z tym talentm zrobila,ale jakos tak wyszlo.Rowzniez mialam duze plany przyjezdzajac tutaj aby zalapac sie moze do agencji tanca,moim marzenie zawsze bylo zatanczyc w teledysku,kiedy juz parwie do tego doszlo,no ale podobnie jak ty wyjechalam i palny sie posypaly,wybralam moja myszke,a nie kariere.No coz moze nie bylo mi to dane,ale co tak nic nie starcone,nie........Zawsze chcialam sie wybrac do sudia Pineapple,TAM WERBUJA WIELE OSOB.Synek kochaniutki,hodzik widac,ze wpadl mu w gust ;D
Anya co za historia,moja droga jestem pelna podziwu twoej reakcji i odwagi,ale na twoim miejscu zrobila bym to samo,nie dal bym sie draniowi,Milo wiedziec,ze jednak na policjie czasami mozna liczyc,dobrze,ze zgwarantowli ci bezpieczentwo.Pewnie ciezko bylo sie otrzasnosc z takiego napadu,ufff........
Josh jest uroczy i jaki juz duzy nie moge uwierzcy,a pamietam jeszce niedawno bylam w ciazy i nie chcial wyskoczyc.Super zabawki ma,no i jak pieknie trzyma sie na nozkach

A ty moja droga no no no,laska jak zawsze,super przygoda z modelingiem,wiel zwwiedzilas i ile frajdy nie!!!!!
Dorcia wspolczyje napuchnietrych nog,pod koniec ciazy to najbardziej mnie dobijalo,a w te upaly to na pewno sie pogoraszaja,oj wspojczyje,ale juz koncwoka,brzdac moze wyskoczyc w kadej chwili,ciewkaw co bedziesz miala,na co obstawiasz. No i najlepszego z okazji rocznicy slubu,super to juz 8 lat razem,oby kolejne byly udane i milusne ;D ;D ;D
Maja dobrze,ze u ciebie ok,jutro sie widzimy wiec wszytko obagdamy,jak sie ciesze ;D ;D ;D
Tamrunia ty to nas zaniedbujesz,na majowkach wszyscy o ciebie pytaja!!!!Wierze,ze bez mamy smutno,ale teraz jest moliwosc latwego podrozowani,wiec mozecie czesto sie idywac,wiem,ze to nie to samo,co byc na miejscu,no ale coz takie zycie.Hafsinka super sie rozwija,czekamy na forki,na pewno jest slodziutka

A my jedziemy z moja mama,a paszport ma byc w konsulacie 9sierp.wiec do nas powinien dotrzec za pare dni,bo zapalcilismy extra 4futny aby nam przeslali,oby nie bylo opoznienia,bo wyjaz 18 sierp.A ty niemozesz do nas dolaczyc jutro??????Szkoda,ze gg nie dziala :
Beta super wakcjie i juz niedlugo jedziesz na nastepne,swietnie,jak brzuszek,czujesz moze co rosnie pod twoim serduszkiem????Tomus na pewno juz szykuje sie do pierwszych krokow..czy juz chodzi,niewiem,moze gdzies przegapilam,wklej fotke synka i sojego brzuszka na pewno juz widac ;D
A ja mam wyslas fotki do agencji modeli,no ale nie moge sie zdecydowac,dziennie malel pstrykam tyle zdiec,ale jakos ciezko wybrac wlaciwe,i tak co miescia bede musiala doslyac nowe,bo przeciesz sie zmienia,ale wiec jak to jest,matka chce wybarc najladniesze i tak aby potencjalni klijeci po zobazceniu Natlki chciesli ja do reklamowani ich produktow.Wiec prosze wam o pomoc,jak myslicie,ktore ztych fotka byly by ok.Mam wybrac jedno zblizenia twarzy i w calosci.