reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

dziewczyny Dzieki Za Zyczonka Dla Oliwierka Jestescie Kochane Ze Pamietacie!!!
Tak Tak Dzis Mija 7 Miesiecy Kurde Ale Ten Czas Leci Jeszcze Nie Dawno Bylam Jak Wieloryb I Ciezko Bylo Sie Ruszac A Teraz Maly Wsrod Nas I Ti Jaki Duzy...
A U Nas Dzis Milusno Fajnie Minal Dzionek I P Wrocil Wczesniej I Bylo Tak Rodzinnie...
joanna--jestem Przerazona Tym Co Przeczytalam Ta Opieka Medyczna Tu Jest Niesamowita Podziwiam Cie Za Spokoj Ja To Bym Chyba W Szal Padla Jakby Moje Dziecko Krwia Rzygalo I Lekarza Przy Nim Nie Bylo...jezu To Straszne Przeciez Te Dzeci Sa Bezbronne Oni To Istne Swinie-trzymaj Sie Odpoczywaj Izycze Duzo Zdrowka Dla Malej Dzielna Dziewczynka...

reklama
Joanna och jak czytam co przezywalas,to mnie ciarki przechodza i wracaja wspomnienia naszej przygody ze szpitalem.Dzielnie wszytsko przeszlas wiesz,Maja to silna dziewczynka,wyspij sie i odpocznij:-)

Olis super tak rodzinny wieczor,moj tez wczoraj byl wczesniej zaskoczyl mnie bardzo mile i wieczor byl cudny;-)

Z okazji pierwszych urodzinek Kochany Brianku zyczymy ci wszystkiego co najpiekniejsze.Badz zawsze szczesliwym i radosnym chlopcem!
Sto lat i cudownych pierwszych urodzinek
zyczy ciocia Izusia z Oskarciem

Z okazji pierwszych urodzin Briankowi duzo zdrowka, usmiechu i szczescia w zyciu zyczy Maya ze swoja mama:-)

Czesc kobietki

Spokojna noc za nami o niczym innym nie marzylam, choc budzilam sie co godzine zeby sprawdzic czy wszystko ok to jednak wyspalam sie jak nigdy:tak: , dobrze byla patrzec jak mala spokojnie spi i nic sie nie dzieje. Po wszystkim ma podraznione gardelko wiec troszke sobie pokasluje a my wtedy na rownych nogach myslac ze cos sie dzieje a nasz baczek smieje sie wtedy z nas;-)

izusia czasem takie chwile z naszymi mezczyznami sie zdarzaja te tak zwane ciche dni, ale z drugiej strony moze nie warto tak sie gniewac, bo przeciez tych dobrych chwil i tak jest wiecej niz zlych, choc nie wiem o co sie poklociliscie i w zadnym razie nie oceniam:-) oby juz bylo po wszystkich

cfcgirl zazdroszcze Ci tego koncertu uwielbiam jego muzyke, i ciesze sie ze znacznie poprawilo Ci to nastroj

ivonek dobrze zu Julcia rosnie i przynosi wam tyle radosci trzeba sie z tego cieszyc

maja super ze malej smakowala marcheweczka, i ze nic sie nie dzialo po niej, ja narazie niestety musze poczekac z podawaniem czegokolwiek tylko mleczko mamusi i woda z dodatkami soli i takich tam roznych dla uzupelnienia brakow w organizmie po ostatnich przejsciach

olis tez pamietam jak w ciazy bylam hihi a tu juz maja lada dzien konczy 5 miesiac, zachowalam zimna krew bo chyba my matki tak mamay ze w takich sytuacjach jestesmy nie do zdarcia, z drugiej strony jak juz trafilam na oddzial to nie bylo zle, a przy tych wszystkich dzieciatkach ktore tam lezaly to Maya byla okazem zdrowia

maxin Maya to silna kobitka dumna jestem z niej, bo my z mezem panikowalismy strasznie a ona przy tym jaka jest aktywna i czasem marudna to wtedy byl pelen spokoj, wiedziala ze chcemy jej pomoc. Pozdrowienia dla Stokrotki:-)

Pozdrawiam

BRIANKOWI

Z serca płyną te życzenia:
W datę Twego urodzenia
Zdrowia, szczęścia, pomyślności,
Sto lat życia, moc radości!
Zdrowie wiecznie niech Ci służy,
Uśmiech stale miej na twarzy,
Niech się spełni, o czym zamarzysz!
Niech Ci towarzyszy zgoda
Wieczna, tak jak Twa uroda.
Dni w radości niech Ci płyną,
Z serca życzy Ci...

natalinka i maxianka

birthday0.gif

Hej dziewczyny

Wczoraj miałam kolejne USG. Jajo plodowe mi się zmniejsza i ponieważ krwawię , co oznacza,że organizm sam sobie daje rade z poroneiniem, nie muszę być czyszczona. Jeżeli nie przestanę krwawić do piatku, mam zadzwonic do mnie i podadzą mi tabletkę, która przyspieszy moment urodzenia jaja płodowego.

Moje poronienie było uwarunkowane wadami genetycznymi. Jednakże mogla to być wina żołnierzyków mojego męża. Jednak jak na razie wstępnie , do 6 miesięcy po pierwszej @ nie musimy uważać. Tak więc do końca roku raczej nie powinniśmy sie starać. Jak to określił gin , nikt mi tego nei zabroni, jeżeli będe chciała wczesniej, ale patrząc na moje wyniki moze się sytuacja powtórzyc. Muszę się kompletnei oczyścić.

No nic , pocieszam się ,że to szybko minie i będzie cudownie.

Maxin nasz nowy dom jest super, czuje się tu świetnie
mieszkaliśmy w marcu sami
ale już od kwietnia mamy nowych lokatorów w postaci naszego przyjaciela i jego babki

kurcze a tak mi sie fajnie mieszkało :-p
może za 5 miechów będziemy juz sami ;-)

Olis szczerze mówiąc to coś sie wyspać nie mogę :baffled:
chyba sie jeszcze nie zregenerowałam po porodzie...

BRIANKU CIOCIA MELCIA Z RODZINKą żYCZY TOBIE WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE W żYCIU
ABY ZAWSZE SPOTYKAłY CIę TYLKO MILE RZECZY I ABYś SPOTYKAł NA SWOJEJ DRODZE TYLKO WSPANIAłYCH LUDZI

Blue%20Bear.jpg

Kobitki za szybkie jesteście jak dla mnie :szok: nie nadążam !!!!!!!!

Witam Mamusie!

Wchodze na nasz watek i co widze?:-)Przepiekne zyczenia DZIEKUJEMY WSZYTSKIM!:happy:to bardzo milsuko ze nie zapomnialyscie.
Urodzinki tylko w naszym gronie ale za to udane duzo fotek popstrykalismy wiec zalaczam na watek zdjeciowy i oczywiscie zapraszamy na blogaska ;-)
Brian zachwycony byl balonami ale jak mu jeden pekl w raczkach to juz zadnego nie dotknol :laugh2: wolal patrzec z daleka:laugh2:
Wiecie jak czytalam zyczenia to sie poplakalam za kazdym razem nie wiem czy wy tak macie ale poprostu ja placze ze SZCZESCIA jak patrze na Briana :happy:KOCHAM GO PONAD ZYCIE tutaj tez przytocze piekne slowa:KAZDA SEKUNDE MOJEGO ZYCIA DZIECINO NAZYWAM TWOIM IMIENIEM BEZ CIEBIE SWIAT NIE ISTNIEJE!

Teeger dziekujemy bardzo za karteczke urodzinkowa jest cudna!:tak:

Dziewczyny dziekujemy tez za zyczenia na blogu i na gg:-)

Pozdrawiam i sle ciumaski!

reklama
Hej!!!

my mamy diś wolne wiec chyba nadrobie wszystkie zaleglosci:laugh2:

DLA BRIANKA​

Urodziny obchodzisz dnia dzisiejszego,
więc życzę Ci wszystkiego najlepszego,
nadziei w sercu, wiary w samego siebie,
trafnych zrządzeń losu,
ile gwiazd na niebie,
wielu wrażeń i morza radości,
spełnienia marzeń i bezkresnej miłości,