witajcie, mam dzisiaj troszkę czasu, maż dopiero o 12 wraca, za 2,5 godzinki:sick: , został dzisiaj troszkę dłużej w pracy, trzeba budżet podreperowć, niestety
A ja sama siedzę, Karolisia już dawno spi, dobrze, ze chociaz tutaj mam z kim pogadać

, no i siostrę na gg, przynajmniej nie jest tak smutno
Zapomniałam się wam ostatnio pochwalić, ze byliśmy na basenie z małą i dzielnie to zniosła:-) , jest nieco strachliwą dziewczynką i ten hałas i ludzie troszeczkę ją przeraziły, ale szybko sie przyzwyczaiła i potem był płacz, że wychodzić z basenu trzeba
Mamy ostatnio małe zmartwienie z pracą mojego męża, pisałam kiedyś ze jest elektrykiem i nie moze znaleśc pracy w zawodzie, więc zrobił kurs, żeby móc pracować w UK i pojawił się nowy problem

, a mianowicie, że nie ma doświadczenia tutaj w anglii

, w PL ma , ale wymagają stąd, a skąd ma wziąć

. To bez sensu, a w obecnej pracy bardzo dyskryminują Polaków, dlatego mój M chciałby zmienić. Czy znacie jakiś sposób żeby zdobyć to doświadczenie, może chocby charytatywnie, za darmo, ale gdzie:sick:
Przepraszam, że tak przynudzam, ale troszkę mnie to martwi, no nic będzie musiał się tam jeszcze pomęczyć
Buziaczek1626 witaj,ja nie rodziłam w Northampton
Maja33 dużo zdrówka dla Martusi, biedulka tak się musi męczyć:sick:
Nafnia fajnie, ze już decyzja podjęta, i nic sie nie martw, myśl pozytywnie

, mnie też męczyły nocne wędrówki do ubikacji, no cóz trzeba to jakoś przezyc
Joanna Z super, że malutka nie zwymiotowała, oby tak dalej
Anya, Maggusia to naprawdę smieszne co te dzieciaczki wyprawiają
Maxin dobrze, że Marcel się już odnalazł:-) , a swoją drogą to czasem Cię podziwiam, kiedy Ty na wszystko znajdujesz czas
Lecę dziewczyny, bo piszę juz tego posta 45 minut *