Maggusia - ten sklep z kierownica to ELC (Early Learning Centre). Tam kiedys taka kupowalam, mam nadzieje ze o taka ci chodzilo.
Buziaczek - ja nie znam nikogo kto rodzil w Northampton, ja tez wczesniej szukalam kogos kto rodzil w Nottingham, bo niedawno tutaj sie przenieslismy z Londynu
Maja33 - dobrze ze Martusia juz lepiej sie czuje na pewno bedzie latwiej podrozowac, a zobaczysz ze w Polsce odreagujesz, a z bioderkami bedzie wszystko dobrze
Maja_1980 - dzieki za te slowa, mam nadzieje ze moje malenstwo bedzie zdrowe i grzeczne, pomimo moich stresow i lez
Gosiaczek - fajowe zdjecie dzidzi
Maxin - przydaloby mi sie troche wiecej takiego optymizmu, biedna Natalka moze jej sie cos snilo ze obudzila sie z krzykiem
Ja wczoraj troche pobuszowalam po sklepach, kupilam sobie kilka szmatek i od razu troche lepiej.
Wiecie co...pewna sprzedawczyni zapytala mnie na kiedy mam termin i jak jej powiedzialam ze na czerwiec, to ona mnie zapytala czy to beda blizniaki bo mam duzy brzuch, haha. Ja caly czas myslalam ze mam maly brzuch, a tak w ogole to mi do piatego miesiaca wogole nie bylo widac mojego brzuszka, pokazal sie dopiero pod koniec piatego miesiaca. Wtedy mnie to martwilo, dlaczego tak dlugo nic nie widac. A teraz chyba nadrabia zaleglosci.