witam dziewczyny
no iwec podroz do konsulatu w londynie moge okreslic za udana , a moze lepiej nie zapeszac puki paczki z paszportem nie dostane
wiec udalo nam sie dostac na umowiony dzien ale porzy okienku robili nam problemy bo babeczka wcisnela nas miedzy spotkania i nie zapisala tego nigdzie

cale szczescie mialam swistek na ktorym napisala nam date i godzine
przyjeli nasi czekamy na paszport
ma przyjsc po 1 czerwca
dziewczyny sczerze mowiac to mi sie juz wesela odechcialo
za duzo mnie to nerwow kosztowalo i wogule caly czas jakies problemy
a poza tym ja nie wygladam na suknie slubna
wiec nei bede sie stresowac
bierzemy cichy slub z chrzcinami
a tak naprawde to robimy chrzciny a slub przy okazji
nie robimy wesela
zapraszamy tylko chrzestnych Tristana rodzicow rodzenstwo i dziadkow
i to wszystko
nie bede miala bialej sukni tylko jaka s garsoneczke
i jakos ta mysl mi si ebardziej podoba
od polowy ciazy stresowalam sie ze jak ja bede wygladala w sukni slubnej
a teraz w koncu odetchnelam bo nie bedzie tam ludzi ktorzy by mi straszliwie d..e obrobili
dziewczyny ja nie iwem co sie z moim malym dzieje ale juz nie wyrabiam
on calymi dniami marudzi
jak na 5 minut si eczyms zajmie to jest dobrze i zaraz zabawe przerywa straszny krzyk
nie spi ani w dzien ani w nocy
wczoraj byl tak zmeczony ze zasypial mi na rekach a ja tylko go polozylam to po paru minutach krzyk
w koncy to olalam i polozylam go sobie na brzuchu i tak spal ponad godzine a ja mialam pretekst zeby odpoczac
co chwile ulewa , beknie czy nie beknie nie ma roznicy
przebieram go ze 4 razy dziennie
zreszta siebie tez
nie wyrabiam z praniem i prasowaniem
slini si eokropnie
nio i na dodatek ta pskudna pogoda
maja cale szcescie ze ty mialas reke na pulsie i zbadalas mala na wlasna reke . ja juz nie raz narzekalam na NHS i wiem ze nie ma co na nich liczyc
ja jestem juz prawei 3 miesiace po porodzie i nie moge sie doprosic wizyty ktora powinna byc zrobiona po pologu. dzwonie do nich bylam w przychodni osobiscie i kazali mi czekac i nic
maggusia a ty to sie do pl wybierasz , acha tigger to ma Olivke

dobrze ze mama czowa bo by wam samolot kolo nasa przelecial

Maxin moze malej zabki ida albo co
ja tez niewiem co si ez moim malym dzieje ale wlasnei tego odylanai z kwitkiem mam dosyc . oni zdzialaja dopiero jak dziecko bedzie sie slanialo na rekach z goraczki albo i wtedy nie. znalazlam w iare dobrego lekarza a on ostatnio kazal mi isc do kogos innego , do jednego z jego kolegow z przychodni a ja jawnie powiedzialam ze nieufam im a oni nic nie wiedza o medycynie , jedynie tyle co im na ekranie komputera wyskoczy
zrobil wielkie oczy , ale taka jest prawda
Senga i Ptrycja witam Wasserdecznie mama nadziej ze bedziemy mialy okazje blizej sie poznac , mam nadziej ze ja sie kiedys znowu wbije w rytm bb

nio oczywiscie wszystko zalezy od synka :-)
izusia i jak oskarcio w swojej chatce?my may duzy ogrodek i zamkniety z kazdej strony wiec nikt prucz nas nie ma do niego dostepu wiec nie ma obawy o jakies rzeczy zostawiaone na zewnatrz ,tez niedlugo tekie gadzety bedziemy kupowac , chyba terzeba bedzie garaz pstawic na te wszystkie zabawki

uciakam do marudy bo tata juz ma dosc
cale szczescie maz jest jeszce pol godziny w domu to ja troche odsapnelam
ale zaraz idzi ea ja sama i jeszce mamy dzisija szczepienie
juz sie boje
pozdrzwiam dziewczyny