M
maja33
Gość
annulka- jedzicie do centrum tam napewno cos znajdziecie zapytaj Maxin albo Olis
;-)
tyle postow ze mam maly metlik w glowie
Maxin - duzo zdrowka dla ciebie mam nadzieje ze juz dobrze
wieczorynka-a z jakiego miasta jestes w pl bo widzialam ze z tego samego woj co ja:-), fotki dzieciaczkow superasne
:-)
Tigger-jak sobie radzisz ja ciagle mam cie przed oczami z malutkim brzuszkiem a teraz juz masz swoja kruszynke:-)
Joanno-dzieki za mile slowa, staramy sie jak najlepiej i widac juz efekty:-)
Dorcia-pozdrowienia dla was :-)
Moja mala tez byla szczepiona na gruzlice i slad ma do tej pory nadal wyglada to jakby zaschnieta krostka ale sie caly czas zmniejsza, wiec to dlugo trwa
Tesknie strasznie za UK nawet nie sadzilam ale mi wszystkiego brakuje chodzby podjazdow na chodnik
, uprzejmych kierowcow
, ktorzy przepuszczaja matki z dziecmi i ogolnie a najbardziej tesknie za mezem i normalnie nie wyobrazam sobie tak zyc na dluzsza mete dlatego musze koniecznie wszystko zorganizowac dla Marty w UK przeciez oni tez maja rehabilitantow jak sknocili na poczatku to teraz niech naprawiaja:-);-),
w PL upal a jak u WAS ?
buziaczek- jak sie czujesz humorek ci zawsze dopisuje i bardzo dobrze ja pralam tak jak Maxin w tym samym proszku i do tej pory to robie, lozeczko rozlozylam 3tyg przed term a pralam 2 tyg przed terminem przed samym porodem pisalam posty na BB i spacerowalam

, najbardziej lubilam zagladac na BB a tam ciekawe czy maja juz urodzila?
dziewczyny sa fantastycznymi kompankami w czekaniu na skurcze
pozdrawiam serdecznie papap:-)
;-)tyle postow ze mam maly metlik w glowie
Maxin - duzo zdrowka dla ciebie mam nadzieje ze juz dobrze
wieczorynka-a z jakiego miasta jestes w pl bo widzialam ze z tego samego woj co ja:-), fotki dzieciaczkow superasne
:-)Tigger-jak sobie radzisz ja ciagle mam cie przed oczami z malutkim brzuszkiem a teraz juz masz swoja kruszynke:-)
Joanno-dzieki za mile slowa, staramy sie jak najlepiej i widac juz efekty:-)
Dorcia-pozdrowienia dla was :-)
Moja mala tez byla szczepiona na gruzlice i slad ma do tej pory nadal wyglada to jakby zaschnieta krostka ale sie caly czas zmniejsza, wiec to dlugo trwa

Tesknie strasznie za UK nawet nie sadzilam ale mi wszystkiego brakuje chodzby podjazdow na chodnik
, uprzejmych kierowcow
, ktorzy przepuszczaja matki z dziecmi i ogolnie a najbardziej tesknie za mezem i normalnie nie wyobrazam sobie tak zyc na dluzsza mete dlatego musze koniecznie wszystko zorganizowac dla Marty w UK przeciez oni tez maja rehabilitantow jak sknocili na poczatku to teraz niech naprawiaja:-);-),w PL upal a jak u WAS ?
buziaczek- jak sie czujesz humorek ci zawsze dopisuje i bardzo dobrze ja pralam tak jak Maxin w tym samym proszku i do tej pory to robie, lozeczko rozlozylam 3tyg przed term a pralam 2 tyg przed terminem przed samym porodem pisalam posty na BB i spacerowalam

, najbardziej lubilam zagladac na BB a tam ciekawe czy maja juz urodzila?dziewczyny sa fantastycznymi kompankami w czekaniu na skurcze

pozdrawiam serdecznie papap:-)
chyba lepiej i bezpieczniej bedzie jak G.przyjdzie do nas i u mnie sie nim zajmiemy.