• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Tigger a to szczepienie tutaj czy w Pl?
Tez sie zastanawialam czy zaszcepic Marike le laski w Plmowia ze nawet tam juz nie szczepia i Health Visitor powiedziala mi ze nie da rady.
Juz sama nie wiem.
A jak dzizdius po szczepionce bo slyszalam ze gorzej znosza niz inne szczepienia.
I ile dawek podaja?

reklama
maja dobra rada:-)
tegger pokaz mala:-)owiedziny na calego;-)
wieczoryna no widzisz od razu lepiej

a ja obejzalam Hanibal Rising wrr....niezly film,od czego sie wziol hanibal co za historia

wciaz burzuje po bb nadrabiam;-)

A ja obejzalam Dirty Dancing po raz 150:tak::-D, fajnie sie relaksuje przy nim:-). Moj maz smieje sie ze mnie ze znam to juz na pamiec. Siedze w domku juz trzeci dzien i kuruje sie, mam infekcje gardla:wściekła/y::-(. Myslalam, ze to po moim obzarstwie lodami ale lekarz powiedzial ze to wirusowe:sick:. Lecze sie domowymi sposobami i mam nadzieje, ze to przejdzie szybko, bo juz niedlugo czas na Dzidzie.

Maxin a jak twoje zdrowko?, juz w porzadku?

HEJ! i od nas chca numer NHS Leonka, ale ja takiej rzeczy nie posiadam, byłam w naszej przychodni ale oni nie potrafili mi poradzic, dali tylko jakis nr telefonu i powiedziele ze tam mi moze pomoga?? moze wy wiecie gdzie go daja? dodam ze Leos urodził sie w Polsce.

Tigger a to szczepienie tutaj czy w Pl?
Tez sie zastanawialam czy zaszcepic Marike le laski w Plmowia ze nawet tam juz nie szczepia i Health Visitor powiedziala mi ze nie da rady.
Juz sama nie wiem.
A jak dzizdius po szczepionce bo slyszalam ze gorzej znosza niz inne szczepienia.
I ile dawek podaja?

szczepienie tutaj, na poczatku health visitor powiedziala mi, ze w pierwszych 13 tygodniach zycia dziecka zaszczepia je na gruzlice (szczepionka sie nazywa BCG), no i rzeczywiscie, jakis czas temu przyszedl list, ze mamy sie stawic w przychodni:-)
po tym szczepieniu nie ma goraczki, za to goi sie przez 3 miesiace i w tym czasie ranka moze sie saczyc, no i w ta raczke nie mozna szczepic przez te 3 miesiace (ale z tego co wiem, to pozostale sa i tak chyba w nozke):-)

HEJ! i od nas chca numer NHS Leonka, ale ja takiej rzeczy nie posiadam, byłam w naszej przychodni ale oni nie potrafili mi poradzic, dali tylko jakis nr telefonu i powiedziele ze tam mi moze pomoga?? moze wy wiecie gdzie go daja? dodam ze Leos urodził sie w Polsce.

jak zapisujesz sie do GP pierwszy raz, to wypelniasz formularz rejestracyjny, oni go wysylaja i dostajesz poczta po paru tygodniach karte NHS z numerem:-)

Hej dziewczyny,probowalam przez kilka dni wlaczyc sie do rozmowy,ale nie moglam sie polaczyc,cos z netem nie dzialalo...dopiero teraz mi sie udalo..jutro jedziemy do Polski!! wiec odezwe sie dopiero po powrocie.Pozdrawiam wszystkie i Wasze dzieciaczki...

reklama
Czesc wszystkim:-):-) jak tym starym tak tym mlodym bywalcom BB:-D
Poradzcie mi dziewczyny gdzie moge znalezc jakas fajna:tak::tak::tak: dyskoteke z rozna muzyka a nie caly czas z technem:no::no::no::no:? Bo mamy ochote pojsc sie pobawic za tydzien i juz cos szukam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry