Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
;-)Hehe moja tez krzyczala zeby nic wczesniej nie kupowac. Ale kupilismy wszystko dwa miesiace wczesniej. Tylko wiekszosc ubranek po porodzie . Tylko wyprawke do szpitala przed.

po prostu glupie przesady i tyle, co ma byc to bedzie, ale jak ktos se wbije do glwy to juz tak zostanie 
maja1980-he he widac ze nie bylam sama w tym tyciu i jak kilosy zrzucone??? bo mi jeszcze zostalo..flaczek wisi![]()
fajnie byloby schudnac, ale jak nie to tragedii nie bedzie 
ale za to dzisiejszy poranek to po prostu cudo.Sobie dzisiaj pospacerujemy.
Facet na mnie nawrzeszczał,że po co ja dzwonię dwa razy
a ja dzwoniłam pierwszy raz.
Nie wyobrazam sobie biegania po sklepach po porodzie, albo wysyłania mojego B. samego po różne rzeczy.To on sie zajmował mną i małym po porodzie.
:-)
kiedys wspominalyscie o clarksie ale ja nie moge tego sklepu znalesc u nas.Kupilam Briankowi adidasy adidasa ale w domu jakos dziwnie go tak w adidaskach trzymac bo nozka nie odpoczywa wydaje mi sie ze mu wtedy nie wygodnie w domku w butach to moze jakies pantofle czy sandalki?? no nie wiem jak myslicie czekam na wasze opinie i wskazowki.
o jej ale trzeba za nimi biegac.
i juz nie mozecie sie doczekac znam to!Ja patrzylam na lozeczko na wozek i nie moglam sie doczekac kiedy Brianek bedzie tam lezal:-)nawet jego kombinezonik kladlam sobie na lozeczko i wyobrazalam jaki on bedzie malenki
a specjalnie kupilismy go na porod bo chcialam nagrac pierwszy krzyk malego no ale zrobilismy zdjecia komorka.:-)
fajnie ze bierzecie slub
zycze zeby strupki sie szybko zagoily!;-)
bo ja wlasnie zaczynam sie mobilizowac do wago z przed ciazy musze zrzucic 4kg ale chcialabym 6kg:-)jestem chudej kosci i jak przytyje odrazu widac
:dull:
Witajcie dziewczyny!Fittney moj maly jakies 10 dni temu tez mial temp przez dwie doby nie moglam zbic a potem i lekki katar ale jak pojechalam do szpitala z nim powiedzieli mi ze OCZYWISCIE jest ok aha i ze to uczulenie nie wiemnie ma mojego porannego posta:-
-
-(
chcialam tylko napisac ze od wczoraj Adi ma bardzo wysoka goraczke,nie wiem od czego:-( zadnych innych objawow nie ma,na uszy nsie nie skarzy na gardlo tez nie,jedynie ze boli go glowa:-(
zamiast lepiej to dzieje sie coraz gorzej:-(
nie tak mialo byc na tej obczyznie:-(nie tak:-(
dziwne ale coz pozdrawiam

...Umylam lazienke,posprzatalam w sypialni,odkurzylam kurze i dywany,2 prania i schody,umylam tez szyby a moi lokatorzy zajeli sie reszta

!! Ale powiem Wam szczerze ze dostalam jakiegos kopniaka energiii ktory pozwolil Mi na tyle porzadkow!!
i stwierdzilam ze za duzo kupilam ...rada ode Mnie nie kupujcie tak duzo na sam poczatek bo dzieciatka szybko wyrosna i nie zniszcza!!
a ile Mala miala jak jej dalas smoczek ja chce dawac odrazu po porodzie..bo jednak to jest jakis pomocnik!!!na zle chwile

:-

serioo!!
stop! pamietaj
ze to co nam sie podoba nie jest dobre dla dzieciatek...bucik musi byc wygodny i efektowny i spelniac swoja role
!!