mala-gorzatka28
Fanka BB :)
Czesc :-)
Nawet sobie nie wyobrazacie jaka ostanio mam ochote na alkohol
tylko byl popijala piwko, winko i zajadala sie czekoladkami z avocado... nie ukrywam ze sobie malutkiego lyczka robie... bo o niczym innym nie mysle jak tylko o czyms alkoholowym hahahaha ale musze uwazac zeby niuni nie upic 

Troszke mnie przeraza ta chec na alkohol bo ja nie naleze do osob co lubia alkohol 
Zaraz ide do kuchni i zaczynam piec sernik z brzoskwiniami... juz nawet sobie wyobrazam jak sie obiem na wieczor. Mam nadzieje ze mi sie uda...pierwszy raz bede tancowac z sernikiem
Milego dzionka
Nawet sobie nie wyobrazacie jaka ostanio mam ochote na alkohol
tylko byl popijala piwko, winko i zajadala sie czekoladkami z avocado... nie ukrywam ze sobie malutkiego lyczka robie... bo o niczym innym nie mysle jak tylko o czyms alkoholowym hahahaha ale musze uwazac zeby niuni nie upic 

Troszke mnie przeraza ta chec na alkohol bo ja nie naleze do osob co lubia alkohol 
Zaraz ide do kuchni i zaczynam piec sernik z brzoskwiniami... juz nawet sobie wyobrazam jak sie obiem na wieczor. Mam nadzieje ze mi sie uda...pierwszy raz bede tancowac z sernikiem

Milego dzionka
-sorry ..niestety wczoraj cale popoludnie spedzilam na sprzataniu domku:-)-odkurzalam, pralam, zrobilam kolejny raz porzadki w szafie, mylam okna a wieczorkiem przytualnko
he he chcialam pomoc Malej lekko sie pospieszyc,pochodzilam i poskakalam po schodach i nic cisza..
a pozniej jak usiadlam wieczorkiem do komputera to jakos zle sie poczulam..zaczelam czytac co u Was i nagle zrobilo Mi sie nie dobrze,na wymioty Mnie wzielo,uderzenia goraca,twardy brzuch jak skala-Maluska sie ruszala delikatnie.. a jak poszlam do ubikacji to za przeproszeniem na kibelek Mnie posadzilo..wsumie od rana latalam i siedzialam na p.klopku:sick:
;-)w nocy i nad ranem delikatne skurczyki..+ sluz jakis dziwny bo kolor ma brazowo-czerowny cos takiego..podobny mialam jak Mi czop wylecial..-moze nie wylecial wtedy do konca

:-( - sa pewne granice..wszystko dla ludzi ale w umiarze