JUSTYNA170979
Fanka BB :)
Justynko powinnas napisac poradnik, tak fajnie wszystko tlumaczysz. Ktotko, zwiezle i na temat
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

) az w koncu przypadkiem polozna zajrzala do pokoju i jej sie spytala “a pani co tu robi??? “ 

, bedzie dosc nie przyjemnie, mozna jesc przed porodem jest oddzielna sala do porodu i pozniej przenosza do poporodowej ja bylam z 2 innymi paniami ale moglam sie od nich calkowicie zaslonic wiec czulam sie fajnie jak napryklad chcialm isc spac
i musze cierpliwie czekac jeszcze tydz bo wlasnie wtedy mamy dostac list do szpitala :-(, zobaczymy jak to bedzie narazie Marta ladnie siedi pieknie sie obraca woku wlasnej osi jak chce przejsc na brzuszek z siadu to po prostu przewraca sie na bok ale juz zaczyna to kontrolowac chociaz to i tak nie przwidlowe ale radzi sobie, no i nowosc zaczela piwoty czyli np na podlodze przesuwa robiac kolo nie wiem czy dobrze wytlumaczylam twist ower po ang
wiec normalnie szok

, nadal uczymy sie jesc dania z ryzem lub makaronem (grudkami) i nadal jest ciezko ale to dopiero 3 dien regularnych ciwiczen mam nadzieje ze pojmie szybko i przestanie wymiotowac szok przeciez nie bede jej mielic do konca zycia jedzenia co nie? a moze wy macie jakies wyprubowane sposoby na przekonanie do jedenia z grudkami :-(wczoraj martusia yla bardzo marudna nie wiem co jej jest jak ja tylko poloze spac wieczorem to placze w nieboglosy dziwne bardzo nigdy tak sie nie zachowywala
, patrzylam na dziasla nadal nic nie widac i twarde uz sama nie wiem
jak dobrze pojdzie za 2 tyg pokazuje prototyp
:-)
jestem happy ze bede sie uczyc nowego jezyka 
ale bede sie tym martwic jak zajde w ciaze 
ale moja to obzartuszek 
generalnie zawsze chce to co my!! np arbuza nie moge jej odkrajac zielonego bo my trzymamy za skorke i ona mysli ze cos traci hehe dlatego sloiczkow nie bardzo chciala jesc 
) potem ta nowa potrawa nie jest juz taka nowa

super gartuluje postepow i pierszych samodzielnych posilkow
dobrze,ze przypominacz zadzwonil pol godziny wczesniej,a W.orzyjechal do domu z pracy i nas szybko zabral

:-)jESTEM Z NIEJ BARDZO DUMNA

JA MYSLALAM,ze dzieci zadaja takie pytania maja dwa lata
hmm..zadziwia mnie to moje dziecko
... Martusia tak zapychala ciacho, ze az miala resztki w uszkach...
oczka, buzka brudna, slodkie, naprawde.... a Natalka
zdolniacha...gratulacje dla niej... BRAVO dziewczynki :-):-):-)