Maggusia ale masz przejscia z ta szczepianka, mi sie udala 3 w Polsce zrobic na szczescie
Agnes wlasnie w domu rodza!! albo w takich miejscach do rodzonia ktore nie sa szpitalami tylko po prostu lozko itp w szpitalu bardzo zadko rodza, mnie to przeraza, taki kraj co robic
olisja cicha?? no moze za duzo nie odzywalam sie bo ciagle cos z Krysia do roboty,
pisze krotko bo mam duuuzo do roboty, dzis sliczny dzien nad jeziorkiem piasek, chlapanie w wodzie, zrywanie kwiatkow i turlanie po trawie
Agnes wlasnie w domu rodza!! albo w takich miejscach do rodzonia ktore nie sa szpitalami tylko po prostu lozko itp w szpitalu bardzo zadko rodza, mnie to przeraza, taki kraj co robic
olisja cicha?? no moze za duzo nie odzywalam sie bo ciagle cos z Krysia do roboty,
pisze krotko bo mam duuuzo do roboty, dzis sliczny dzien nad jeziorkiem piasek, chlapanie w wodzie, zrywanie kwiatkow i turlanie po trawie

zaproszenie...

dopiero jak powiedzialam ze mialam komorki rakowe to sie zgodzili wybrnelam jak Maggusia
bo caly swoj czas poswiecam Blaneczcce...prze slodka z Niej Kruszynka ..ale jak znajde tylko wieksza chwilke to napewno tutaj zajrze i wkleje i opisze co u Nas.
, prawie jej nie slychac..ciagle tylko spi i duzzoooo je 

bo w moim przypadku zawsze to coś oznacza