• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

niunka- jak tam samopoczucie dziś???????????? bo moja mała to dziś od samego rana żebra mi liczy ha ha jak ona bedzie też taką rozrabiara jak sie urodzi tao nie ma mowy abym ja upilnowala:-):-):-)

reklama
hahaha niezla ta twoja kruszynka, :-Dale nusze przyznac ze moj calu dzionek prawie nic dopiero pod wieczor zaczyna odstawiac swoje tance:-D.
Pozatym wsio ok, dzieki. Chce juz konca. :-)
Lece do kolezanki bo przyszla na kawe - bezkofeinowa:-D

no i gdzie in sie znjduje ten ,,zamkniety,,
Acha ja juz widzilam zdjecia Blaneczki , wkleila nam na nasze forum .
Pinka jak chcesz to wlaz na mamy z Bradford i okolic i tam moze zobaczyc fotki malej.
Cudowna:-):tak::happy:

:-)witajcie:-), czy u was tez taka wstretna pogoda:wściekła/y:, Karolinka to dzisiaj niezły śpioch, więc mam troszkę czasu dla siebie:happy:, tylko prawde mowiąc to nie jestem do tego przyzwyczajona i nie wiem co mam z tym wolnym czasem zrobić:-D, obiad ugotowany, dom posprzątany, więc siedzę na BB:-)

Olcia23 zazdroszczę Ci tej pięknej pogody:happy:, prześlij nam troszkę słoneczka:cool2:

Zamknięty jest w dziale album rodzinny - mamy z UK

co za pogoda,rano ciemno jak w d... a teraz slonce:no::confused:,a troszke lepije choc musialm bioegnac do sklepu po tabletki,Natusia poszla na nozkach,oczywiscie po drodze 1000 przystankow,wachanie kwiatko,szarpanie furtek:-Dale caly kawa zasuwala na nogach,teraz spi wiec ja gotuje i robie album,juz trzy kartki prawie gotowe,zostalo 7 i okladka,fajna relaxujaca zabawa;-)

agness ja robie wszytsko na raz:-D

olcia niewiem moze sprawdzcie,ona wciaz nie odpisuje wiec niewiem co jest.?

niunka19-82 milych pogaduszek:tak:

maja_1980 u nas bylo strasznie,powodzie doslownie:laugh2::shocked2:

niunka---- dzieki za wiadomość obejrzałam sobie Blaneczkę ale słodziutka:-):-):-) a ten ogromniasty smokal normalnie mnie powalił na kolana:tak::tak::tak:
a co do pogody to wszedzie chyba taka do bani u nas zapowiadali sztorm juz sie do niego przygotowywuja rybacy i wszyscy z portu..........troszke im kuferki przetrzepie ha ha
ide wszamac arbuza bo Wiktoria zaraz mi żolądek urwie............

reklama
Hop hop a co tu takie pustki:-D

Maxin moja mała też tak chodzi na spacerki i jeszcze przy okazji wszystkie śmieci chce zbierać:happy:
Kasiulka0901 spóźnione:zawstydzona/y:, ale szczere życzonka z okazji urodzinek:-)

oj moje malenstwo się obudziło, pozdrawiam:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry