• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
ANULKA DLA OLUSI WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE I JESZCZE WIECEJ.
TROSZKE SPOZNIONE ALE SZCZERE ZYCZONKA Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZINEK DLA MALEJ KSIEZNICZKI ZYCZY ALEX Z mama.

114432996129.jpg

Witam Mamusie!

No i co przeziebiona jestem bardzo:crazy: oslabiona gardlo boli i katar a juz wczoraj jak pisalam ze mnie lapie to wzielam tabletki zeby nie bylo gorzej:confused2:
Pogoda pochmurna juz z rana bylam na jakis zakupach spozywczych:-)i zaraz mykam kawke sobie zrobic i pod kolderke bo akurat Brianek spi:happy:

Olis dziekuje za gratulacje przekaze:-)

Maxin wow to niezla wam niespodzianke tatus zrobil:happy2:a jaki macie samochodzik:confused:
jesli chodzi o fotelik Brianek narazie jezdzi w taki od wozka bo jeszcze sie w nim miesci ale juz ledwo co i tez zastanawiam sie nad fotelikiem lecz te maxi cosi to chyba cena mega gigant:confused:
jesli pytasz ktory ja bym chyba wybrala drugi miedzy innymi dlatego ze rosnie wraz z dzieckiem.
W argosie ogladalam ostatio foteliki i wpdal mi w oko taki ale nie wiem ile nma funkcji a tez mi chodzi o rozkladany:-)

Buy Solofix Car Seat. at Argos.co.uk - Your Online Shop for Baby and toddler car seats.

pisze ze on jest od 9 miesiecy do 11 lat (9-36kg) i chyba nie ma roznych pozycji trzeba poczytac.

jeszcze taki z fisherprice: tak samo od 9miesiecy do 11 lat (9-36kg) a ten chyba ma 3 pozycje.

Buy Fisher-Price Safe Voyage 3 Stage Booster Seat 1,2,3. at Argos.co.uk

Co o nich myslisz?

Pozdrawiam i sle ciumaski!

hej!!!
:-)DLA OLEŃKI:-)

Tyle spokoju ile tylko potrzebujesz,
tyle szaleństwa, aby życie nie
wydawało się nudne, tyle szczęścia,
abyś nie oszalała z nadmiaru i tyle smutku,
aby równowaga zachowała
się po wsze czasy, zaś miłości ponad wszystko.

logosrv.aspx

zyczy ciocia maja33 z Martusią

hej!!!

Maxin- ja jakbym wybierala wybralabym ten pierwszy a dlatego ze bardzo podoba mi sie regulacja lacznie z naglowkiem i chowane szeleczki pozatym 6 a nie 4 pozycje i podoba mi sie bardziej estetycznie:-), pozatym nie ma duzych roznic w nich mysle ze oba sa super i Natalci bedzie swietnie w takim foteliku szczegolnie jak wyruszycie do Wloch bo bedzie mogla spokojnie sobie spac w nim naprawde dobry wybor, GRATULUJE autka:-)

Olis- super ze tak spedzacie fajosko czas a pogoda bardzo fajna wiec trzeba kozystac
Justys-trzymaj sie kochana
anulka-i roczek juz minal kurcze u nas tez niedlugo:sorry: ten czas tak szybko leci

Powiem wam ze jestem straszna matka przeglodzilam dis wlase dziecko tylko dlatego aby zaczela pic mleko z butelki i wiecie co UDAŁO SIĘ moj maly anioleczek chociaz byla taka biedna i tak bylo mi jej strasznie szkoda wypila 90mil mleka z butelki mam nadzieje ze to tylko nie jednorazowa sprawa, bedziemy dzielne tylko tak mi jej szkoda:sorry:

pozdrawiam

Maxin - te foteliki sa chyba najlepsze jakosciowo :-) No ja nie potrafilabym wybrac miedzy tymi dwoma.:-)
My tez sie przymierzamy do kupna fotelika dla NASZEJ NIUNI i wlasnie ogladalismy tez z tej firmy , ale sam fotelik okolo £ 100 i tyle samo ta podstawa isofix base. Moze orientujesz sie czy ta podstawa isofix wykorzystywana w tym foteliku dla maluszka pasuje to tych co ty chcesz kupic ?? I czy wogole ta podstawa jest jeszcze potrzebna ????

ANULKO!!!!!!!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OLEŃKI, DUŻO UŚMIESZKU NA PIĘKNEJ BUZIŃCE, RADOŚCI I NAJWSPANIALSZEGO DZIECIŃSTWA POD SŁOŃCEM
ŻYCZY FORUMOWA CIOCIA JUSTYNKA Z SYNKIEM :-)

Majeczko wiem ze szkoda ci bylo malej ale chyba tak czasem trzeba:cool:bo te niejadki chca z nami zrobic wszytsko zeby dostac tylko ciacho a nie butle hehe:tak:napewno juz bedzie lepiej.

Anulka99 Wszytskiego Najlepszego dla Olenki!:-)rosnij zdrowiuska i usmiechnieta.

kubuspuchatek024.gif

Pozdrawiam i sle ciumaski!

reklama
Maxim my mamy Priori XP i 4 pozycje rozkladania wystarczy bo korzystamy tylko wtedy gdy Zuzia zasnie bo i tak na wpol lezaca nie chce siedziec. poza tym Zuzia uwielbia w nim sedziec i koniecznie musi byc fotelik u niej zamontowany na srodku tylniego siedzenia aby mogla wszystko widziec przed soba

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry