Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zbawczy wiaterek 
budzi mnie glod 

- narazie od czasu do czasu,ale dzis w nocy mnie sieknely...i myslalam ze zaczne chodzic po suficie :-(
i koniecznie sie tego trzymac zeby nie wiem jak bardzo polozna chciala zebym bardziej je rozchylila....
i wiele innych. Strasznie boje sie powiklan po porodzie jakie moga przy moich dolegliwosciach :-(
a ja w między czasie chodziłam do GP szkoda tylko ze nie wiadomo czy bedzie przy moim porodzie????????? tak bym chciała:-):-)
ale sie nas namnożyło
a różnica miedzy nami to zaledwie dwa tygodnie 

a pieszo to jest mi juz za ciezko z tym brzucholem
pewnie sie ładnie opaliłas ;-)
zyczę ci samych udanych wypadow

a jak tam mała zaczeła juz jesc normalnie????????

codziennie piore ubranka Malej i do tego nasze ...
Wy tez macie tak duzo prasowania??

ha ha 
ale Moj Kochany dzis stanol do pracy
jako menadzer a nie jako asysten szanty.;-);-)dostal awansik
firma go wysyla na 7 dni na kurs na menadzera we wrzesniu. takze jestem bardzo dumna z Niego noi bedzie Nam troszke lepiej..wiecej pieniazkow przyda sie wkoncu jest Nas teraz 3
;-)
, podloga i jeszcze raz mycie podlogi- u Mnie podzialalo

;-)

Ja mialam masaz szyjki, w przychodni poszlam na wizyte do poloznej w 41 tygodniu ciazy ...dokladnie 39+6 kazalaniunka- zapomniała bym ty juz miałas ten cudowny masaż szyjki jak mozesz to opisz jak to mniej wiecej wyglondalo i jak długo cię tak męczyli bo zastanawiam sie czy sama po takim masażu wróce do domu czy lepiej jechac z kims?
dzieki z gory
wyszlam z dziwnym pobolewaniem po chwili ustalo...do wieczora ...czulam sie rewelacyjnie jeszcze zaliczylam podlogi, lazienke ,odkurzanie noi itp. widomo to co wszystkie robilysmy by przyspieszyc
wieczorem mialam pobolewania jak na okres ...myslalam a tammm to pewnie jak zawsze falszywy alarm ..ale ...czulam ciagle to samo polozylam sie i czulam dziwne napiecie sie brzuszka - twardnienie i puszcza i tak sie powtarzalo ale zasnelam no a w nocy juz sie obudzilam z porzadnymi bolami ...i dalej juz zaczol sie powoli porodzik. ohh dobrze ze juz mam to za soba 
mimo ze rozni sie 1 literka