K
kasiula matula
Gość
BUZIACZEK ja szczerze mowiac nigdy hehe a mala ma juz poltora roku pare razy zasypiala bez mamy jak szlismy na jakas impreze czy wesele ale rano juz zawsze bylam nie bylo chyba takiej potrzeby
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Wstaje z lozka, patrze o on wyspinal sie z lozeczka na komode i siedzi na niej. Normalnie SZOK
Strach pomyslec co by sie stalo jakbym sie nie obudzila w pore
Nastapilo szybkie przemeblowanie w pokoju, mam nadzieje, ze teraz bedzie bezpieczniej 
Tylko... ze ja nie karmilam piersia wiec nie bylo problemu z mlekiem :-) 

pospaliśmy dziś wszyscy do 10 

. Karmiąc piersią nie zostawilabym maluszka nawet na dzień, bo taki maluszek baardzo potrzbuje mamy - tak uważam, ale to jest moje zdanie. Dużo zależy też od tego jak dziecko jest przyzwyczajone, bo znam parę, która po skończeniu przez dzidzię m-ca zostawila je babci, a sami wyjechali na 3 dni i tak robią przez caly czas (ale dziecko butelkowe nie przy piersi) i twierdzą, że dziecko nie zauważa różnicy i jest szczęśliwe z babcią, jak ich nie ma. To kwestia bardzo indywidualna i decyzja zależy od okoliczności i danego czlowieka, tak, że najlepiej Ty sama będziesz czula, czy możesz zostawić Blaneczkę babci, czy Ty będziesz w stanie się z Nią rozstać na kilka dni i jak obie to zniesiecie
.
;-) wcześniej nie chciala slyszeć o powrocie do domu, bo mówila,że jest princess i przyszla na bal;-)
, zasnęła dopiero około 3 nad ranem a o 6 pobudka

, mnie nie bolało na szczęście nic więc Ci nie doradzę co robić z tymi bólami
, niestety. A z Twojego synka to niezły akrobata, ile on już ma, bo chyba suwaczek szwankuje:-)
, no ale decyzja należy do Ciebie
ale dzis zrobie sobie miksturke to moze sie cos ruszy konkretnie
tamte okolice ,bo nie wiem jak to wytlumaczyc...najgorzej je czuc gdy chce usiasc
nie wiem czy ty masz to samo czy cos innego ?