Witam Dziewczyny w pochmurne popoludnie

Jak sie macie? co nowego u Was? Jak dzieciatka??
Jak ciezarowki Nasze okragle rozdwajaja sie?

:-)
Ja wlasnie siedze sobie w ogrodeczku z Blaneczka i popijam bawarke

pisze poki

jeszcze spi, zasnela wozeczku na spacerku

i tak do teraz ladnie spi

nakarmilam ja przed wyjsciem, podalam 1 raz kropelki na kolke(moze dlatego tak grzecznie spi??),i jak sie cos zaczyna krecic ruszam wozkiem a Ona mysli ze jeszcze jest na spacerku i spi dalej..

ale oszukuje dzidzie

Noc minela nam wsumie dobrze Blania zasnela dopiero kolo 12 jak nie pozniej i spala do rana do 5, i pozniej juz sie budzila co chwilke na cyska

W poludnie jak zwykle strasznie plakala nie dala Mi zrobic obiadku,tak strasznie chciala byc u Mnie na raczkach... Tatus nie dawal sobie z Nia rady..

he he Ostatnio Blania zrobila sie strasznie marudna, i placzliwa:-(..ciagle chce byc w centrum zainteresowania

na jedno dobrze:-) a na drugie zle

bo ja nie moge nic zrobic...:sick:

nawet wlosow nie moge umyc

Po poludniu odwiedzili Mnie Tesciowie

to przez chwile ogarnelam dom jak tornado - przelecialam i posprzatalam

.
A wracajac do mojego mleczka ...to powiem Wam ze widze poprawe

delikatna ale widze

Dzieki Dziewczyny za pomoc w podjeciu 100% decyzji!!
Tak myslalam ze to za wczesnie na takie wybryki (wsumie to nawet glupie pytanie zadalam ...

).Nie pojade bez Blanki

nigdzie za wczesnie na takie dalekie wyjazdy i na tak dlugi okres, jesli byloby to na miejscu to moglabym ja zostawic na ten jeden wieczor ale na 4 dni i do Pl to nie

dla Mnie chyba bym umarla z tesknoty za tym Malym okruszkiem, ciagle bym tylko o Niej myslala(co robi , gdzie jest, jak jej jest czy przebrana przewinieta i najedzona

) i bym nawet nic nie uzyla tego wesela

ja nie moge sie bez niej godziny obejsc

a co powiedziec o rozstaniu na 4 dni

!!Przemyslalam wszystko
Zreszta zadne wesele nie jest warte pozostawienia dzidzi na tak dlugoi okres

Nie jedziemy jednak na to wesele , za rok mamy nastepne

w czerwcu i na nie pojedziemy juz razem do PL:-)

;-) a we wrzesniu mamy tutaj wiec tu sie pobawie,zrelaxuje i bedzie to jeden wieczor od 19 a nie 4 dni;-)
pozdrawiam was bardzo goraco ..przesylam buziolinki
postaram sie wpasc wieczorkiem jak znajde chwilke czasu i odpisac kazdej z osobna.. a jesli nie to zycze udanego weekendu
W Northampton jest festival balonow dzis sie zaczol ..

Zapraszam do Nas

ale Ja dopiero jutro z Blania tam dolacze bo Nasz dzis w pracy jeszcze .