Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

no wlaśnie sobie wyobrażam, że albo zadzwonią, albo wyślą e-maila w innych sklepach tu tak robią, no nic cierpliwie czekam na rozwój sytuacji;-) 

moja mala od zawsze jadla okolo80ml jednej piersi i nigdy nie jadla z dwoch na jeden posilek wiec moze Blania tez ma takie potrzeby pozatym to co dziewczyny pisaly i jeszcze dodam dobre tlusciutkie zuby
pardzo urozmaicaja pokarm a co do wyjazdu ja jesze marnisza nie zostawilam nawet na dzien
, ale byla na piersi a teraz jak je ladnie z butelki i z jakas zaufana osoba to chyba nic by sie nie stalo
, a przytulanie nie miej oporow aby to robic "bo rozpiescisz" nie przejmuj sie tym wlasnie tego Blanka od ciebie potrzebuje nie wysprzatanej chaty tylko PRZYTULANIA a obiad pchi machnij na to od czego sa take away
, z czasem mala przyzwyczai sie to swiata i juz ne bedzie chciala sie tyle przytulac
bedzie ja wszystkointeresowac a teraz tylko mamunia
, a jak chcesz sobie oddechnac od malej to wyslij ja z kims na spacer a sama zostan w domku i nic nie rob tylko RELAX:-) i bedzie dobrze

teraz wszedzie raczkuje i wszystko wyciaga z katow

;-)
;-)
, ale chyba trzeba się wybrać na spacer, kurtki kalosze i w drogę