Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

bedzie mi sie odezwac;-).
. Nie wiem czy do lekaza juz teraz czy jeszcze poczekac (bo slyszalam ze tu to dopiero po 3 miesiacu sie chodzi) no i w ogole jest tyyyle pytan ale nie bede Wam glowy zawracac poczytam moze sie dowiem:-).

Moja Ala samochodem uwielbiala i uwielbia jeździć, ale wózek to dla niej byla udręka zwlaszcza jak już zaczęla się rozglądać, ciągle byl placz, że chce na ręce i obserwować świat podczas spacerków;-)
Martusia widze bardzo ladnie sie rozwija,wcia nie moge obejrzec tego filmiku,ale wiesz wydaje mi sie,ze kazde dziecko ma swoj styl raczkowania,moja zaczela od obracania sie wokol wlasne osi,czolgania,dopiero potem zajazyla ze moze na czworakach sie poruszac,ale jak sie marwtisz to moze epiej skonsultuj sie z polskim prdiatra;-)
energia z ciebe tryska
nie moge sie doczekac jak was zobacze
do jutra.Jak wogole czujesz sie poraz drugi w tym blogim stanie?i NAJ NAJ DLA ROCCA Z OKAZJI 10M-CY:-)
Kiedy obchodzi imieniny boco kalendarz to inaczej pisza,ja obchodze 31 marca,.Jak dzieci przestawily sie na zycie w Uk?
Jak nocki???
,Londyn za chumrami,ciemno wogole do d...juz nie narzema bo zaczynam sie zlosci na ta pogode

wszystko mnie darznilo,chodze tylko i narzeka,juz tak pragne tych wakacji.Wczoraj byla u mnie znajoma,fajnie poplotkowalysmy.W niedziele wybieram sie z mama do teatru na Lords of the Ring,super dawno nie bylam,a uwielbiam chodzic na rozne przedstawienia
Czy ktoras z was tez lubi chodzic do teatru???