Hej hej!
Hmm nawet nic nie bede juz wspominac o pogodzie ;-)Pati sie nudzi na maxa, juz dzis lepilismy z ciastoliny, ukladalismy puzle, ktore wczoraj mu kupilam, juz nie wiem co wymyslic, strasznie szybko sie czyms nudzi?? A wlasnie maly mi dzis wyciagnal srube z lozeczka

Chyba stwierdzil, ze jak sie nie da wyjsc to trzeba je rozkrecic ;-)

No i nauczyl sie wchodzic na wysokie krzeselko, chyba czas zamienic je na niskie

Wlasnie obiadek pichci sie na kuchence, dzis kurczak po meksykansku. hmm jakies smaki mam ostatnio

Agnes2606 no rzeczywiscie facet ma niezly tupet

nie dajcie sie mu i wyciagnijcie z niego ile sie da, tutaj niestety juz tak jest, ze o wszystko trzeba walczyc

powodzenia!!!
izka0401 zazdroscimy slonka, ale masz fajnie, synus zadowolony przynajmniej nie nudzi sie w domku
paulinam tez o czyms takim nie slyszalam, rzeczywiscie chyba najlepiej spytac o to w konsulacie
pinka25 trzymaj sie cieplo, kazda z nas tak miala, koncowka sie tak ciagnie, bo juz sie chce trzymac swoje malenstwo w ramionach

brzuszek Ci sie obnizyl i widze zapal do sprzatanka wiec to pewnie niebawem :-)
maxin ja uwielbiam chodzic do teatru, zwlaszcza na jakas dobra sztuke z dobra obsada

Zanim pojawil sie Pati chodzilismy z L, bylismy miedzy innymi na "Locie nad kukulczym gniazdem" z Christianem Slaterem i "Listonosz zawsze puka 2 razy" z Valem Kilmerem, na tej ostatniej juz z Patim w brzuszku :-) Teraz niestety nie mamy z kim malego zostawic :-

no: ja jestem chetna na show, tylko gdzie, co i jak???
izusia swietnie, ze macie tyle znajomych, a Oskarek ma sie z kim bawic

Duzo zdrowka dla Oskarcia i dla was :-) a jak tam Twoja praca, zamierzasz szukac czy narazie dalas sobie spokoj??
evoska hehe ty to niezle zakrecona jestes

ja tez zapisuje sobie rzeczy na karteczkach bo pamiec mi juz zawodzi ;-):-) swietnie, ze tak dobrze sie czujesz w ciazy, ze nawet o tym zapominasz, moze sobie to na karteczce zapiszesz, hehe ;-)

Milusiego dnia